Ismét pályán az NB II-es válogatott

2010. március. 15., 15:17   |    

Ismét pályán az NB II-es válogatott

A korábbi terveknek megfelelően tovább folytatódik a Mátyus János és Pető Zoltán által vezetett NB II-es ligaválogatott programja: a csapat szerdán 13 órakor Egerben lép pályára a vendéglátók csapata ellen.

Az együttes vezetői a csapat megalakításakor több fontos feladat mellett célul tűzték ki azt is, hogy segítsék, támogassák a magyar labdarúgás egykori bástyáit, amelyekben az utóbbi időben a futball kicsit háttérbe szorult.

Az első állomás Eger, ahol szerdán 13 órakor az Eger FC ellen játszik a ligaválogatott. Az eseményre a tervek szerint a város futballszerető lakói és vezetői mellett sok gyerek és szülő is kilátogat. Külön érdekessége a találkozónak, hogy az első néhány percet Csernyi Géza, 78 éves egykori játékvezető vezeti, aki 57 éven át működött sípmesterként, és a napokban kapta meg hivatalosan az értesítést a Guinness Rekordok könyvének alkotóitól, hogy ezt a teljesítményt világrekordként hitelesítették. Csernyi Gézát köszönti és a mérkőzést megtiszteli jelenlétével a tervek szerint többek között Dunai Antal, az MLSZ alelnöke, Mészöly Kálmán, valamint Kutasi Róbert, az NB II-es bizottság elnöke is.


Az NB II-es ligaválogatott kerete:

Balikó Milán (SZTK-Erima), Somodi Bence (Kazincbarcika) - kapusok;

Szamosszegi Gábor (Makó), Ferenc Dániel (Tatabánya), Pál Szabolcs (MTK II), Fellai József (Kaposvölgye), Turcsik Tamás (ZTE II), Soós Márkó (Budapest Honvéd II), Dancs Roland (REAC), Ködöböcz Csaba (Vecsés), Hauser Dániel (MTK II), Kis László (Hajdúböszörmény), Rédei Milán (SZTK-Erima), Deme Imre (Tatabánya), Bogdány Csaba (Mezőkövesd), Farkas János (Tatabánya), Urbin Péter (Bőcs), Pölöskei Péter (REAC) - mezőnyjátékosok.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS