U18-as válogatottMásodjára döntetlen a finnek ellen
U18 férfi   |   Archívum   |   2011. március. 10., 15:00
U18-as válogatottMásodjára döntetlen a finnek ellen

U18-as válogatottunk csütörtökön lejátszotta második felkészülési mérkőzését a finn korosztályos csapat ellen. A Telkiben rendezett találkozó 2-2-es döntetlennel ért véget.

Tuboly Frigyes szövetségi edző ezúttal olyan játékosokat is kipróbált, akik első alkalommal ölthették magukra a válogatott mezét, a kedden 1-0-ás győzelmet arató magyar együttes a Steer Bence - Földes Milán (Matetics István, 46.), Poór Patrik, Króner Martin, Balogh Bence (Kozma Máté, 46.) - Erdei Gábor, Tóth Bálint - Vass Patrik (Radó András, 46.), Serfőző Bence (Erdélyi László, 64.), Pál Dávid (Tudja Dávid, 80.) - Kapacina Valér (Tóth Ferenc, 75.) összeállításban szerepelt a mérkőzésen.

 

A finnek a 10. percben vezetéshez jutottak, majd a mieink a 22. percben egyenlítettek: Kapacina Valér jobb oldalról lőtt be egy szabadrúgást, a labda egy finn védőről került a kapuba. Három perccel később újra a vendégek szereztek előnyt, de az első félóra végén ismét döntetlen volt az állás, Balogh Bence beadását követően Serfőző Bence továbbította a hálóba a labdát.

 

A folytatásban mindkét gárda előtt adódtak lehetőségek, ezek azonban kimaradtak, a mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult.

 

- Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amelyek optimizmusra adnak okot, ezekből a későbbiekben tovább építkezhetünk. Több olyan játékos is szerepelt a csapatban, aki korábban nem volt még kerettag sem, az elmúlt négy nap alapján kezd pontosan kirajzolódni, kik azok a futballisták, akikkel hosszabb távon számolhatunk a válogatottban - mondta a mérkőzést követően Tuboly Frigyes szövetségi edző.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.