Közel járt a győzelemhez az U19-es válogatott
U19 férfi   |   Archívum   |   2012. február. 11., 10:33
Közel járt a győzelemhez az U19-es válogatott

U19-es válogatottunk második spanyolországi felkészülési meccsén gólnélküli döntetlent játszott Norvégiával.

A La Mangában szereplő korosztályos együttes szombaton a norvég válogatott ellen lépett pályára, Tuboly Frigyes szövetségi edző az Abu Attila - Poór Patrik, Tóth Ferenc, Lang Ádám, Paku Roland - Patvaros Zsolt, Hajdu Ádám (Király Patrik, 62.), Reznek Donát (Tóth Bálint, 74.) - Szécsi Márk (Pekár László, 62.), Vécsei Bálint, Radó András (Bese Barnabás, 74.) összetételű együttest szerepeltette a mérkőzésen.

Az első húsz percben az orkán erejű szél az ellenfelet segítette, a norvégok, kihasználva ezt az előnyt, felívelésekkel igyekeztek helyzetbe kerülni, és adódott is néhány lehetőségük, de ezekből nem született gól. A félidő közepére kiegyenlítetté vált a játék, és a szünetig két nagy helyzetet is kialakítottunk, ám a gólszerzés nekünk sem jött össze. A második játékrészben már a mieink játszottak fölényben, Vécsei Bálint és Radó András is közel járt a gólszerzéshez, majd a hajrához közeledve ismét adódtak kecsegtető helyzetek támadóink előtt. A norvégok azonban végül kihúzták kapott gól nélkül a lefújásig, és 0-0-al ért véget a találkozó.

A mieink hétfőn a svédek ellen játsszák utolsó La Manga-i mérkőzésüket.

- Bosszantó, hogy nem tudtuk megnyerni a mérkőzést, mert jobban játszottunk a norvégoknál, több komoly ziccerünk is volt, és ezek alapján megérdemeltük volna a győzelmet. Jó ritmusú, színvonalas meccsen vagyunk túl, az ilyen összecsapások jelentik az igazi fejlődési lehetőséget a játékosok számára. Bízom benne, hogy a svédek elleni mérkőzésen tovább javul a teljesítményünk - nyilatkozta a lefújás után Tuboly Frigyes.

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.