Vállalati bajnokság a gyerekekért

2013. április. 09., 15:50   |    

Vállalati bajnokság a gyerekekért

A Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Telekom és a Heti Válasz közös szervezésében idén is megrendezik az ország legsikeresebb vállalatai számára kiírt kispályás labdarúgó-bajnokságot.

Az eseményről tartott sajtótájékoztatón részt vett Egervári Sándor szövetségi kapitány, a torna szakmai védnöke, valamint a 2011-ben a világ legjobb játékvezetőjének választott Kassai Viktor, az SOS Gyermekfalu Magyarország Alapítvány nagykövete, aki a tervek szerint a döntőben mérkőzést is vezet majd.

A sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a nevezési díjakból befolyt összeg egy része az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványához, illetve a Bátor Tábor Alapítványhoz kerül.

- Az amatőr labdarúgás az alapja a mi futballkultúránknak, hiszen minél többen játszanak, annál nagyobb a merítési lehetőség - mondta a sajtótájékoztatón Egervári Sándor.

Tavaly jelentős sikerrel zárult a torna, több mint kilencven csapat vett részt az eseményen. A jelentkező csapatok idén négy selejtező során - május 4-én és 5-én, valamint június 15-én és 16-án - harcolhatják ki a döntőbe kerülést, a finálét június 22-én rendezik meg az MLSZ telki edzőközpontjában. A bajnokság fővédnöke Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

A bajnokság találkozási és versenyzési lehetőséget kínál a különböző profilú, a maguk területén sikeres vállalatok munkatársainak, de a szervezők nem titkolt szándéka a felépített és elismert márkák segítségével ráirányítani a figyelmet az amatőr sport és egészséges életmód fontosságára.

Nevezés és további információk a tornáról: www.business-cup.hu

A hírkategória további hírei

Szövetség
Bernben emlékeztek az 1954-es vb-döntőre
Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS