Főoldal > Pályázóknak - TAO program > TAO-pályázati információk

TAO-pályázati információk

Megnyílt a lehetőség a 2013/14-es támogatási időszak sportfejlesztési programjainak pályázó oldali hitelesítésére (e-aláírás).
Azon sportszervezetek képviselői, akik ezt eddig nem tették meg, a kérelmi rendszerben a következőképpen pótolhatják:

· az aláíró-eszköznek megfelelően kell lenni feltelepítve a következő leírás alapján (http://mlszkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2013/utmutatok/token_leiras_v2.pdf)
· a Mozilla Firefox elindítása előtt az aláíró-eszközt be kell helyezni a számítógépbe
· a Mozilla Firefoxot el kell indítani, majd bejelentkezni a kérelmi rendszerbe
· bejelentkezés után a képernyő felső fehér részében, az MLSZ logóval egy vonalban a „Műveletek” résznél az „Aláírás hiánypót.” gombra kell kattintani
· ezután történik meg az aláíró-eszköz azonosítása és a már beküldött sportfejlesztési program hitelesítése.

Az aláíráshoz a csatolt tájékoztató szerinti beállítások elvégzése szükséges.

Kollégáink az alábbi telefonszámokon állnak rendelkezésre:
Az elektronikus kérelmi rendszerrel kapcsolatos technikai jellegű kérdéssel kapcsolatban a 0620/993-5253-as számon érdeklődhetnek, míg az elektronikus aláíró eszközzel és böngésző beállításokkal kapcsolatban felmerülő kérdéssel kérjük, a Netlock Kft-t keressék a 0640/225-522-es számon.

FIGYELEM: Azon sportszervezetek akik ily módon nem hitelesítik programjukat, az MLSZ által küldött dokumentumokhoz technikai okokból nem férnek hozzá, így kérjük az aláírást mielőbb megtenni szíveskedjenek.

nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Fejlesztések - hírek

  Április 4-én ünnepélyes keretek között átadták az FC Esztergom új futballközpontját. A TAO-támogatásból és önerőből megvalósult beruházás összértéke 320 millió forint.

  Átadták az FC Esztergom új futballközpontját
 • Fejlesztések

  A TAO-program keretein belül 70%-os támogatással jöhetett létre az öltöző, amelyet március 30-án, vasárnap adtak át a Devecser SE labdarúgócsapatának.

  Átadták a TAO-támogatásból épült devecseri öltözőt
 • Szövetség

  Az utóbbi időszakban számos téves információ jelent meg a TAO-programmal kapcsolatban, ezért több cikk is hibás következtetésre jutott a támogatási formával kapcsolatban. A TAO-val kapcsolatban a legtöbb írásból kimaradt, hogy a támogatások több mint nyolcvan százaléka az utánpótlás- és tömegsport fejlesztését, tömegek futballozását szolgálja.

  Az utánpótlás- és az amatőrfutballt szolgálja a TAO-program
 • Pályázóknak - TAO program

  TAO-program: pályázati tudnivalók