Telekom – Heti Válasz Top Business Cup 2013: irány a döntő!

2013. június. 18., 20:01   |    

Telekom – Heti Válasz Top Business Cup 2013: irány a döntő!

Izgalmas mérkőzések, hatalmas küzdelem után kialakult a Telekom – Heti Válasz Top Business Cup idei döntőjének mezőnye.

Egy májusi és két júniusi hétvégén zajlottak a selejtezők, melyeken közel 100 csapat mérette meg magát. Az üzleti élet legfontosabb szereplői vettek részt az eseményen, amely a legjelentősebb ilyen jellegű kispályás társasági labdarúgótornának számít Magyarországon.

Különösen a június 15-i és 16-i kvalifikáció volt izzasztó az indulók számára, hiszen ezeken a napokon igazi strandidő, hamisítatlan kánikula fogadta őket az MLSZ minden igényt kielégítő, Telkiben található technikai centrumában – csakhogy most nem volt lehetőség a lazításra, hiszen focizni kellett, kifulladásig. Örömmel jelentjük, hogy mindenki állta a sarat!

A játékosoknak hatalmas élmény volt, hogy ott rúghatták a labdát, ahol a magyar válogatott tagjai, így Dzsudzsák Balázs, Szalai Ádám vagy éppen Koman Vladimir szoktak készülni a nagy erőpróbákra. A családtagok, barátok közben amellett, hogy szeretteiknek szurkoltak, egész nap animációs programokon vehettek részt, és ők azt is megtehették, hogy az épületben erre a célra kialakított légkondicionált pihenőben hűsöljenek…

A június 22-én, szintén Telkiben sorra kerülő Szuperdöntőbe 29 együttes jutott be, melyek hat négyes és egy ötös csoportban küzdenek majd meg egymással, a tét pedig ekkor már az lesz, a nap végén melyik cég mondhatja el magáról, hogy az ország legjobb kispályás focicsapatával rendelkezik! A Bajnokok Ligája-trófeára emlékeztető, impozáns serleget a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor adja át.

A rendezvény jótékonysági célokat is szolgál, hiszen a nevezési díjak egy része az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványához és a Bátor Tábor Alapítványhoz kerül, ennek átadása is a döntő keretében történik meg. Az előrejelzések szerint most szombaton is kiváló lesz az idő, a szervezők szeretettel várnak mindenkit a telki edzőkomplexumba.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS