Idén is nagy sikert hozott a Campus Kupa

2013. július. 23., 16:27   |    

Idén is nagy sikert hozott a Campus Kupa

Rengeteg egyetemista és főiskolás lépett pályára az MLSZ szabadidős bajnokságán a Campus Kupa keretében.

„A célunk az volt, hogy minél több egyetemista érdeklődését növeljük a labdarúgás és a sport iránt, valamint, hogy a foci fontos részét képezze a fiatalok szabadidejének és szórakozási formáinak. A Campus Fesztiválon is megmutattuk, hogy a több zenei és egyéb szabadidős program mellé a futball is beilleszthető” - fogalmazott Őze Tibor az MLSZ Grassroots-menedzsere, a focifesztivál szervezője.

A kupa győztese a debreceni Kérlek csapata lett, amely nagyszerű játékkal diadalmaskodtak a szintén debreceni DE MK felett. A különdíjakat tekintve a legtöbb gólt, szám szerint 10-et, Pöszmet Tamás szerezte. A legjobb kapusnak Bornemissza Zsoltot választották az NSZK csapatából, a legkiválóbb mezőnyjátékos pedig Bagi Tamás lett.

Külön érdekesség, hogy a tornán több külföldi egyetem cserediákja, valamint hallgatója is részt vett, többek között Kolozsvárról, Brassóból, Beregszászról és Oxfordból is érkeztek hallgatók.

A Telekom által is támogatott Fesztiválon, két napon keresztül, négy pályán játszottak egyszerre mérkőzéseket a helyi DEAC sporttelepén, ahol a focizás közben zene is szólt, valamint aerobik és zumba foglalkozásokon vehettek részt a jelenlévők.

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS