Románia-Magyarország: jövő héten is kaphatóak a jegyek

2013. augusztus. 16., 18:26   |    

Románia-Magyarország: jövő héten is kaphatóak a jegyek

A Szurkolói Irodával és a román féllel történt egyeztetést követően az MLSZ meghosszabbította a jegyárusítási időszakot a szeptember 6-i, Románia-Magyarország vb-selejtezőre.

Az MLSZ július elején hirdette meg a bukaresti vb-selejtező vendégszektoraiba szóló jegyek értékesítését, az azóta eltelt másfél hónap alatt több mint 2450 belépő talált gazdára. A jegyvásárlás határideje e hét végén, augusztus 18-án járt volna le, tekintettel azonban az elmúlt napok magas számú jegyigénylésére, illetve arra, hogy a Szurkolói Iroda tájékoztatása szerint továbbra is jelentős számban vannak olyan magyar drukkerek, akik vásárolnának a belépőkből, az MLSZ felvette a kapcsolatot a Román Labdarúgó-szövetséggel, és az egyeztetések eredményeként meghosszabbította a jegyvásárlási időszakot. Mindez az MLSZ és a Szurkolói Iroda szándékai szerint a szurkolók mellett a válogatott érdekeit is jól szolgálja, hiszen a csapat számára is fontos, hogy minél több magyar szurkoló lehessen jelen az idegenbeli vb-selejtezőn.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a román féllel lezajlott tárgyalások során a nemzetközi szabályok szerinti maximális mennyiségű jegyet kérvényezte a bukaresti meccsre, ennek megfelelően a vendéglátók a stadion befogadóképességének 10 százalékát kitevő 5000 darab jegyet biztosítottak a magyar szurkolók számára.

A belépők azonnali megvásárolására Budapesten a Ticket Express három jegyirodájában van lehetőség, illetve megrendelhetők az mlsz.hu-n. Az MLSZ oldalán keresztül megrendelt jegyek díjmentesen átvehetők a Ticket Express három budapesti irodájában. A belépők 1500, illetve 3000 forintba kerülnek.

Augusztus 16-ig lehetőség van jegyváráslára a TEX jegyirodai hálózatában is, több, mint 40 jegyirodában, köztük Quaestor, Neckermann utazási irodákban és számos Tourinform irodában (a jegyirodák listája ITT letölthető). A jegyirodai hálózatban utalvány rendszerben kaphatóak jegyek, a megvásárolt belépők legkorábban a vásárlást követő héten szerdától, a vásárlás helyszínén vehetők át.


A Ticket Express budapesti irodáinak címe:

Ticket Express Dalszínház
1061 Budapest, Dalszínház utca 10.
H-P: 10 - 18
+36-30-30-30-999
info@tex.hu

Ticket Express - SYMA Jegypénztár (Dózsa György út felől)
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
H-P: 9.00-17.00
Ebédszünet: 13.00-13.30
+36-30-30-30-999
info@tex.hu

Ticket Express - WestEnd (Információs pult mellett)
1132 Budapest, Váci út
H-P.: 11:00 - 19: 00
Szo: 11-16
+36-30-30-30-999
info@tex.hu


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS