Két edzés szerepelt a válogatott mai programjában

2013. szeptember. 03., 20:58   |    

Két edzés szerepelt a válogatott mai programjában

Mészáros Norbert elhagyta az edzőtábort, Koman Vladimir már urali játékosként gyakorolt a többiekkel.

A hétfői "ismerkedő" edzés után kedden két gyakorlással folytatódott a románok és az észtek elleni vb-selejtezők előtt álló válogatott felkészülése Telkiben. A délelőtti tréningen Egervári Sándor két csoportra osztotta a keretet, a védők az egyik kapunál dolgoztak, és a támadások hatástanítását gyakorolták, míg a támadók a másik kapunál az akciók befejezését vették át a szakmai stáb tagjaival.

Mészáros Norbertet leszámítva minden kerettag egészséges, és teljes értékű munkát végez, a DVSC-Teva védője azonban elhagyta Telkit, miután a gerincklinikán tett mai látogatásán a dr. Varga Péter Pál felügyelete mellett elvégzett vizsgálatok megerősítették, hogy gerincbántalmai nem teszik lehetővé számára az edzéseken való részvételt.

A délelőtti gyakorlást az adidas bemutatója követte, az MLSZ hivatalos partnere a közeljövőben megjelenő termékeit mutatta be, elnyerve a játékosok egyöntetű elismerését.

Az átigazolási időszak utolsó, hétfői napján a válogatottal kapcsolatos szerződést is bejelentettek, Koman Vladimir az FK Krasnodarból az orosz élvonal újoncához, az Uralhoz került. A középpályás az átigazolásról elmondta: megnyugvást jelent számára, hogy olyan csapathoz igazolt, ahol rendszeres játéklehetőséget kaphat a jövőben, és mindent megtesz, hogy élni tudjon a bizalommal.

Délután 5 órakor ismét edzés következett, majd levezetésként bebuszozott a csapat Budapestre, és közös mozizás zárta a napot.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS