Andorra meglepetésre készül

2013. október. 14., 20:48   |    

Andorra meglepetésre készül

Koldo Álvarez szövetségi kapitány mai sajtótájékoztatóján elmondta: szomorú lenne, ha csapata rúgott gól nélkül zárná a vb-selejtező sorozatot.

A magyar válogatott kedden 20.00 órakor a Puskás-stadionban lép pályára utolsó vb-selejtező csoportmeccsén, az ellenfél a kilenc kör után pont és rúgott gól nélkül álló Andorra lesz. A sorozat elején a mieink 5-0-ra győztek idegenben, az andorrai szövetségi kapitány, Koldo Álvarez ennek ellenére bízik abban, hogy csapata meglepetést okozhat.

- Nehéz meccs vár ránk, mert ellenfelünk súlyos veresége ellenére még eséllyel pályázik a csoport második helyére. Ha a magyar válogatott nem szerez gólt a meccs elején, számíthat arra, hogy a közönség ellene fordul, ez pedig azt jelentené, hogy csapatom jól végzi a dolgát. A tavalyi mérkőzésen túl nagy lelkesedéssel vetették játékba magukat futballistáim, ez hibákat szült, és ez vezetett a vereséghez. Azon a meccsen a magyarok keveset tettek a győzelemért, az andorrai hibákból született sok gól. Ellenfelünk egyénileg képzett játékosokból áll, mint amilyen Dzsudzsák vagy Koman, ők egy az egyben felülkerekedhetnek rajtunk. Az oldalról beérkező szabadrúgásokra külön oda kell figyelnünk, mert ellenfelünknek jól fejelő játékosai vannak - mondta a szövetségi kapitány, majd arra a kérdésre, hogy milyen eredménnyel lenne elégedett, így válaszolt:

- A győzelemmel elégedett lennék, viszont nagyon csalódottan zárnám a selejtező sorozatot, ha rúgott gól nélkül kellene befejezni szereplésünket.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS