Mikulásváró

2013. december. 06., 11:52   |    

Mikulásváró

Eljött hát a naptári év utolsó fordulója! Ma 6 órakor bezár az átigazolási piac, s február végéig nem is nyit ki! Persze nem maradtok a holtidőben sem játék nélkül, jópár ajándékot kisorsolunk, a szezont megelőző hetekre pedig különböző meglepetéseket tervezünk, de ez maradjon a jövő zenéje.

Hogy mi is fog most történni?

Először is kiértékeljük az őszt, kihirdetjük az X-Box játékkonzol és a telefonok nyerteseit. Lesz még KTE és FTC bérlet, a DVTK labdát, s ha minden jól megy, extra ajándékok is, ezekről majd egy szép évvégi hírlevelet küldünk.

Közben elértük a tizenegyezredik regisztrációt is, aminek nagyon örülünk. Tegnap kiment egy Jova Leventés videó is, remélem, mindenki látta. (Facebook oldalunkon megnézhető!)

Mivel több NB1-es bajnoki az évben már nem lesz, mi nekiállunk fejleszteni a következő tavaszra beépülő funkciókat, melyek közül most néhányat itt is bemutatunk:

- Lesznek privát ligák, egyből két féle verzióban is: Az egyikben bárki létrehozhat egy saját ligát, ahová  bárki bejelentkezhet, s lényegében ugyanazt fogja tudni, mint a mostani szurkolói ligák: sorba rendezi az adott ligákhoz tartozó csapatokat.

A ligák neve valamilyen szinten moderált, ellenőrzött lesz, más megkötést azonban nem tartalmaz majd! Lesznek Privát Bajnokságok is, ha minden jól megy, maximum 16 csapattal, 13 fordulóval, heti ellenféllel, tabellával, s ha meg tudjuk oldani, saját kommentelési lehetőséggel, amit csak a tagok látnak! Mennyire jó lesz hétről hétre elverni a legjobb barátok csapatát!

-  Tervezünk egy lélegzetelállító játékmódot is, amiben nem csak a heti fantasy pont számít a játékosnál, hanem minden egyes statisztikája! Rá kell majd menni a passzhatékonyságra, a gólok számára, kapusoknál a legkevesebb kapott gólra! Erről a következő három hónapban részletesen is írunk majd.

- Lehetőség lesz felállást váltani, eladás előtt az eladandó és a megvásárolandó játékost egy táblázatban összehasonlítani, a heti tranzakciókat visszavonni, s több tucat új funkciót kipróbálni!

- A szabályrendszert pontosítjuk, a tapasztalatok alapján módosítgatjuk, hogy még izgalmasabb legyen a játék! Ennek az az ára, hogy január vége körül, amikor már látjuk a játékosmozgásokat, mindenkinek töröljük a jelenlegi csapatát, visszaáll a 30 millió forintos heti keret, a 25 tranzakció, de a korábban összegyűjtött pontok megmaradnak. Most, hogy megismertétek a játék alapjait, megtapasztaltátok a csapatok összeállításának a módját, lehetőség lesz tiszta lappal újraindulni, s a csapatot újraszervezni.

- Természetesen az idénről továbbvitt pontok is beszámításra kerülek, lesz egy fődíj a 20 fordulóra, s lesz egy a tavaszi 13-ra, ráadásul nem lesz korlátozás arra, hogy valaki mindkettőt megnyerje! (Bizonyos esetben pedig 3 fődíjat vihet haza a szerencsés Fantasy Menedzser!)

Legnagyobb sajnálatunkra az MLSZ rendszerén kommentelni nem lehet, de ha van kedvetek, a véleményeket ezzel kapcsolatban osszátok meg a Facebook oldalunkon!


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS