Pintér Attila: a klubedzők partnerek a közös munkában - interjú

2014. január. 03., 15:15   |    

Pintér Attila: a klubedzők partnerek a közös munkában - interjú

Pintér Attila az összefogás fontosságáról beszélt az OTP Bank Ligában dolgozó edzőkkel és vezetőkkel történt egyeztetést követően az MLSZ TV-nek adott interjújában.

A nemrégiben kinevezett szövetségi kapitány, Pintér Attila kezdeményezésére a Magyar Labdarúgó Szövetség megbeszélésre hívta össze a klubok képviselőit, az egyeztetés témája a válogatott és a klubok jövőbeni, az eddiginél lényegesen szorosabb együttműködése volt.

A szövetségi kapitány a találkozó után az MLSZ TV-nek elmondta: az összefogásba az is beletartozik, hogy rendszeresen kikéri a kollégák véleményét, mert míg a válogatott szakmai stábja csak a labdarúgók meccseken nyújtott teljesítményét látja, a klubedzőknek teljes képük van egy-egy focistáról.

Pintér Attila beszélt arról is, hogy jó esély mutatkozik február elején egy 8-9 napos törökországi válogatott összetartásra, amelyen néhány külföldön játszó kerettag is részt vehet.

A szövetségi kapitány szakmai céljairól úgy fogalmazott: olyan arculatot szeretne kialakítani a válogatottnál, hogy a labdarúgók több játékrendszerben is képesek legyenek futballozni, a soros összetartásokon ezek játékrendszerek gyakorlása lesz a legfontosabb feladat.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS