Magyarország-Finnország: szurkolói információk

2014. március. 05., 11:11   |    

Magyarország-Finnország: szurkolói információk

A magyar válogatott március 5-én, 18 órától a győri ETO Parkban Finnország ellen játssza idei első felkészülési meccsét, amely egyben Pintér Attila szövetségi kapitány bemutatkozó mérkőzése lesz.

A magyar válogatott legutóbb október végén lépett pályára, a több mint négy hónapos szünet után a csapat március 5-én Finnország ellen játssza idei első felkészülési meccsét - immár az új szövetségi kapitány, Pintér Attila vezetésével. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben elfogytak, a mérkőzés előtt, a helyszínen már nem lehet belépőt vásárolni, ezért arra kérünk minden szurkolót, hogy csak akkor induljanak el Győrbe, ha már rendelkeznek érvényes jeggyel.

A stadion megközelítése:

Mártírok útja – Ipar u. – ETO Park Áruház parkolója.

Parkolási lehetőségek:

ETO Park Áruház parkolója (az Ipar utcából lehet behajtani).

Beléptetési helyek, értékmegőrzők:

Mártírok útja felől a Nyugati lelátóhoz és a Keleti lelátóhoz tartozó bejáratokon keresztül léphetnek be a hazai nézők a stadion területére.

A beléptetési pontokon értékmegőrző helyeket létesítünk. Ezeken a pontokon adhatják le a mérkőzésre kilátogató nézők, az általuk jogszerűen birtokolt, de a sportlétesítmény területére be nem vihető tárgyakat (pl. esernyő, tűzveszélyes eszköznek minősülő parfümök, dezodorok, stb.)

Kapunyitás, transzparensek hitelesítése:

16.00 órakor kerül sor a bejárati kapuk megnyitására.

A nézők biztonságos és kényelmes kiszolgálása érdekében a szervező 15.30 – 16.00 óra között a Mártírok útja felől, a Nyugati kapu bejáratánál transzparenshitelesítést tart. A sportlétesítmény területére kizárólag írásban engedélyezett zászlók és felíratok bevitele megengedett.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS