Főoldal > Fejlesztések - hírek > Térképen a magyar futball fejlesztése

Térképen a magyar futball fejlesztése

Új alkalmazással gazdagodott a magyar labdarúgás hivatalos honlapjának kínálata: szurkolóink és minden érdeklődő kedd estétől kezdve térképen is böngészheti a szövetség futballfejlesztéssel kapcsolatos projektjeit, eredményeit.

A Magyar Labdarúgó Szövetség életében kiemelt fontossággal bír a futball fejlesztése: legyen szó szakmai kérdésekről vagy a futballt körülvevő létesítményekről, infrastruktúráról. A TAO-programnak hála rengeteg amatőregyesület jutott olyan új forrásokhoz, amelyek nemcsak megkönnyítették a működésüket, hanem sok esetben lehetőséget kínáltak nagy ívű sportfejlesztési programok megvalósítására.

Eddig csupán az új pályák, a felújított öltözők vagy újonnan alakult csapatok száma érzékeltette a program sikerét. Mostantól minden érdeklődő végigböngészheti egy térképen, hogy pontosan melyik sportegyesület, pontosan mekkora összegű támogatáshoz jutott a TAO-program segítségével. Az MLSZ ugyanis elindította a Futballfejlesztés térkép applikációját a terkep.mlsz.hu címen, amely pontos adatokat közöl a kiadott támogatásokról, az amatőr egyesületektől kezdve az első osztályú klubokig.

A térképen külön böngészhetőek a TAO-program egyes típusai (Működés és tárgyi eszköz; Sporttelep-felújítás és Kiemelt projektek), illetve az Országos Pályaépítési Program projektjei. A térképen az országos adatok mellett az egyes projektek is megtekinthetőek pontos elhelyezkedés megjelenítve. Az applikáció a térkép alatt infógrafikában mutatja meg a kiválasztott témakör, megye és évad pontos adatait. Az egyes megyékben található projektek listázhatóak egy táblázatban, az egyes projektekre kattintva pedig egy adatlapon jelennek meg az adott fejlesztésről a legfontosabb információk.

A fejlesztés még nem fejeződött be: terveink szerint hamarosan újabb témakörökkel bővül az applikáció, így további hasznos információkkal gazdagodhatnak érdeklődő szurkolóink. Az applikáció ITT elérhető.

nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
  • Bajnokságok

    A Merkantil Bank Liga első fordulójának mind a nyolc mérkőzése felkerült a szövetség hivatalos YouTube-csatornájának összefoglalói közé.

    A másodosztályú bajnokik összefoglalói elérhetők az MLSZ TV-n
  • Fejlesztések

    Az MLSZ 70%-os támogatásával épült meg az a 20x40 méteres műfüves labdarúgópálya, amelyet a Komárom-Esztergom megyei Vértesszőlősön adtak át szombaton.

    Műfüves pályát avattak Vértesszőlősön