Első összejövetelét tartotta a Magyar Válogatottak Klubja

2014. április. 07., 23:10   |    

Első összejövetelét tartotta a Magyar Válogatottak Klubja

A Magyar Labdarúgó Szövetség régi tervét valósította meg azzal, hogy elindította az egykori és mai válogatott labdarúgók klubját, és mostantól rendszeres lehetőséget biztosít a nemzeti csapat nagyságainak a rendszeres összejövetelekre.

A klub első összejövetelét április 7-én tartották meg a Gellért Hotelben, a válogatott játékosok közül mintegy nyolcvanan jelezték, hogy belépnek a klubba, az első találkozón több mint hatvanas létszám jött össze. A korábbi kiválóságokat Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke köszöntötte, aki nyitó beszédében elmondta: nagy öröm számára, hogy végre megvalósult a szövetség régi terve, és mostantól kéthavonta összejöhetnek a korábbi évtizedek legjobb magyar futballistái. Az MLSZ nemcsak a szervezést vállalja magára, hanem adott esetben - dr. Szilágyi György és dr. Izsó Ignác segítségével - egészségügyi vagy jogi segítséget is nyújt a klubtagoknak.

A klubdélutánon több generáció képviselője is megjelent a Gellért Hotelben (a korelnök Buzánszky Jenő, az Aranycsapat játékosa volt), volt közülük, aki nemrégiben ünnepelte kerek születésnapját, így a 60 éves Pásztor Józsefet, Kerekes Attilát, Burcsa Győzőt és Szendrei Józsefet is felköszöntötték a korábbi válogatott futballisták. A klubdélután hátralévő részében a beszélgetésé volt a főszerep, a korábbi csapattársak és ellenfelek felidézték legemlékezetesebb közös élményeiket, illetve a magyar labdarúgás aktuális kérdéseiről is mindenkinek markáns véleménye volt.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS