Pintér Attila az NB I-es edzőkkel találkozott

2014. április. 07., 18:42   |    

Pintér Attila az NB I-es edzőkkel találkozott

Hétfőn délben Telkibe látogattak az OTP Bank Liga vezetőedzői, hogy különböző szakmai kérdésekben egyeztessenek Pintér Attila szövetségi kapitánnyal.

Pintér Attila kinevezése óta rendszeresen egyeztetésre hívja az élvonalbeli klubok vezetőedzőit, ezeken a találkozókon a válogatott és a klubcsapatok aktuális szakmai kérdései kerülnek napirendre. A válogatott keret kétnapos összetartását kihasználva a szövetségi kapitány hétfőn délben látta vendégül Telkiben kollégáit, a megbeszélésre olyan szakemberek is el tudtak jönni, akiknek a korábban egyeztetéseken nem volt alkalmuk részt venni, így Thomas Doll, Nebojsa Vignjevics vagy José Gomes is ott volt a találkozón.

A szakemberek a jó hangulatú beszélgetésen megvitatták az elmúlt hónapok válogatottal kapcsolatos történéseit, a klubedzők is kifejthették véleményüket arról, hogy miként látják az elmúlt időszak együttműködését. Pintér Attila felvázolt egy tervet azzal kapcsolatban, hogy milyen a versenyrendszert, azon belül is elsősorban a Ligakupa lebonyolítását érintő szakmai alapú módosításokat szeretne a közeljövőben az MLSZ elnöksége elé terjeszteni, és ezzel kapcsolatban kikérte kollégái véleményét is. A konstruktív egyeztetés során a szakemberek több javaslatot is tettek a bajnokság, a Magyar Kupa és a Ligakupa lebonyolításával kapcsolatban, amelyekből véleményük szerint az egyesületek mellett a válogatott is profitálni tudna.

A beszélgetés végén a szakemberek abban maradtak, hogy amennyiben a későbbiekben újabb javaslatokat szeretnének tenni a témával kapcsolatban, bármikor felkereshetik Pintér Attilát, aki így egy jól megfontolt, konszenzusos tervet tehet le az elnökség asztalára.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS