Jó szériában a Vasas, döntetlen a Nyíregyháza-Siófok rangadón

2014. április. 12., 16:18   |    

Jó szériában a Vasas, döntetlen a Nyíregyháza-Siófok rangadón

A Ness Hungary NB II. 27. fordulójában az éllovas Nyíregyháza négygólos döntetlent játszott a Siófok ellen. A második helyezett Dunaújváros győzött a Kisvárda ellen, míg a harmadik Gyirmót 4-0-ra nyert Cegléden.

A forduló nyitó mérkőzésén a Zalaegerszeg és a Szolnok párharca gólnélküli döntetlennel zárult, azonban a további találkozók mindegyikén született gól. Idei hetedik, zsinórban a harmadik győzelmét szerezte meg a Vasas szombaton. Két rutinos labdarúgójával Remili Mohameddel és Ferenczi Istvánnal a soraiban, ezúttal is remekül működött a piros-kékek támadójátéka, hiszen mindkét labdarúgó két-két gólt könyvelhetett el a Kisvárda ellen.

A Tatabánya hazai pályán játszott az Ajkával. A vendégek a gólnélküli félidő után lendületet vettek és kétszer is eredményesek voltak, előbb Lattenstein révén a 61. percben, majd később Major is betalált. Az izgalmak csak fokozódtak a mérkőzés végének közeledtével, hiszen Batizi-Pócsi és Móri góljaival egyenlített a Tatabánya, azonban a végén mégsem a hazai szurkolók örülhettek, ugyanis Sowunmi Thomas a 85. percben szerzett góljával eldöntötte a találkozó sorsát. A második Dunaújváros a Kozármisleny ellen hazai pályán mondhatni, hogy hozta a kötelezőt, 3-0-ra megnyerte a mérkőzést.

Az SZTK-Erima Békéscsabára látogatott és pontokkal távoztak onnan, ugyanis Barna 50. percben szerzett góljával 1-0-ra nyertek.

A Nyíregyháza a negyedik helyezett Siófokot fogadta. Nem sokat kellett várni az éllovas vezető góljára, a 4. percben Bajzát jól ugratta ki Sándort, aki beemelt, Rezes pedig a hálóba fejelte a labdát (1-0). Még az első félidőben megduplázta előnyét a Szpari, a 23. percben Rezes passzával Bajzát viharzott el, majd a tizenhatos jobb oldalán betörve jobb lábbal kilőtte a hosszú sarkot (2-0). A második félidőben felébredtek a vendégek és két gólt szerezve egy pont birtokában utazhattak haza. A 72. percben Ivancsics szögletét Tímár fejelte a hálóba, ezzel szépítettek a vendégek (2-1). Az egyenlítő gól a 79.percben jött, ekkor Ivancsics passzából tizenhat méterről Horváth Péter bombázott a kapuba, kialakítva a végeredményt (2-2). A Gyirmót újra magabiztosan nyert, ezúttal a Cegléd otthonában 4-0-ra. A győriek öt ponttal vannak lemaradva a második Dunaújvárostól, amelynek négy pont hátránya van az első helyezett Nyíregyházával szemben.

A 27. forduló összes eredménye:

ZTE FC - SZOLNOKI MÁV-STADLER RAIL 0 - 0
TATABÁNYA FC - FC AJKA 2 - 3
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - SZTK-ERIMA 0 - 1
DUNAÚJVÁROS PASE - KOZÁRMISLENY 3 - 0
CEGLÉDI VSE - GYIRMÓT FC GYŐR 0 - 4
SOPRONI VSE-GYSEV - BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 2 - 1
VASAS FC - KISVÁRDA-MASTER GOOD 4 - 1
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - FGSZ SIÓFOK 2 - 2

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS