Közelít az éllovashoz az ETO, dobogón a Haladás

2014. április. 13., 20:30   |    

Közelít az éllovashoz az ETO, dobogón a Haladás

Az OTP Bank Liga 24. fordulójának vasárnapi játéknapján a Haladás magabiztos győzelmet aratott a Honvéd ellen, a Győri ETO hátrányból győzte le a Kecskemétet.

Haladás - Budapest Honvéd 2-0 (1-0)
Vezette:
Andó-Szabó Sándor
Gólszerző: Hrepka a 24., Hrepka az 54. percben

Haladás-helyzetekkel kezdődött a mérkőzés, majd a 24. percben Halmosi Péter beadása után Hrepka Ádám közelről a hálóba fejelt, vezetést szerezve a hazaiaknak (1-0). A Honvéd hátrányban sem tudott újítani, továbbra is a Haladás dominált, és az 54. percben megszerezte a második gólját is, Radó András passzából Hrepka Ádám lőtt közelről a kapuba (2-0). A hajrához közeledve a házigazdák magabiztosan őrizték előnyüket, sőt, az utolsó pillanatokban akár újabb gólt is szerezhettek volna. Ez elmaradt, de a szombathelyi győzelem nem forgott veszélyben.



Győri ETO - KTE-Phoenix Mecano 2-1 (0-1)
Vezette:
Solymosi Péter
Gólszerző: Strestik a 65., Varga a 90., ill. Gréczi a 9. percben

A 9. percben vezetéshez jutott a Kecskemét, Szécsi Márk passzát követően Vladan Szavics indította a bal oldalon Gréczi Gábort, aki becsapta Michal Svecet, majd négy méterről a kapuba lőtt (0–1). A győriek az első félidőben csak helyzetekkel tudtak válaszolni, egy óra játék után is vezetett a KTE. A 65. percben egyenlített az ETO, egy rosszul sikerül felszabadítási kísérlet után Marek Strestik 16 méterről lőtt a kapu jobb oldalába (1-1). A 90. percben megszerezte a győztes találatot a Győr, Kalmár Zsolt beívelése után Varga Roland két méterről fejelt a kapuba (2-1). Az ETO győzelmével öt pontra megközelítette az éllovas DVSC-t.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen
Bajnokságok / Kupák
Eldőlt a kiesés kérdése a Simple Női Ligában

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS