U20, U21: edzőmeccsekkel zárult a kétnapos edzőtábor

2014. április. 15., 21:19   |    

U20, U21: edzőmeccsekkel zárult a kétnapos edzőtábor

A hét első két napján mindkét korosztályos válogatott összetartáson vett részt Telkiben.

Pintér Attila az U20-as válogatottnak második alkalommal, az U21-es csapatnak először tartott edzőtáborozást, mindkét együttes tagjai három edzésen és kedden egy gyakoroló meccsen vettek részt. Az U20-as válogatott ellenfele a harmadosztályú REAC volt, Pintér Attila együttese 9-0-ra győzött.

A második meccsen az U21-es korosztályos együttes a Győri ETO második csapattal meccselt, itt a válogatott 5-0-ás győzelmet aratott. Mindkét meccsről elmondható, hogy az edzőtáborozáson résztvevő összes játékos lehetőséget kapott a játékra.

- Mindenekelőtt szeretném megköszönni a REAC-nak és a Győrnek a segítségüket, és lehetővé tették, hogy egy-egy meccsel zárjuk az edzőtábort - mondta a táborzárás után az mlsz.hu-nak Pintér Attila. - Az U21-es válogatottal először találkoztam, amit két nap alatt el lehetett végezni, az elvégeztük, és örömmel láttam, hogy a meccsen az edzésen átvett taktikai elemekből sokat viszontláttam. Az U20-as csapattal már dolgoztam együtt, itt kifejezetten szembetűnő volt, mennyivel pontosabban és fegyelmezettebben hajtották végre a gyakorlatokat a játékosok, ezzel is bizonyítva, mekkora szükség van ezekre az összetartásokra.

U20-as válogatott - REAC 9-0
U20-as válogatott:
Banai Dávid (Rusák Edvárd, 30., Gelei Vince, 60.) - Angyal Zsolt (Botka Endre, 46.), Dulló Martin (Zsirai Martin, 46.), Kocsis Gergő (Jagodics Bence, 46.), Hangya Szilveszter (Csemer Gyula, 46.), Holdampf Gergő (Illés Dávid, 46.), Pintér András, Márkvárt Dávid (Berki István, 46.), Szécsi Márk (Cseke Benjámin, 46.), Király Botond (Ádám Martin, 46.), Prosser Dániel
Gólszerzők: Prosser (2), Ádám (2), Berki (3), Cseke (2)

U21-es válogatott - Győri ETO II 5-0
U21-es válogatott:
Jova Levente (Gyürü László, 30., Czuczi Márton, 60.), Szolnoki Roland (Földes Milán, 46.), Tar Zsolt(Gengeliczki Gergő, 46.), Baráth Botond (Tamás Márk, 46.), Engel Alex (Fejes János, 46.), Windecker József (Patvaros Zsolt, 46.), Gyurján Bence (Baracskai Roland, 46.), Kovács István (Nagy Gergő, 46.), Vécsei Bálint (Pekár László, 46.), Holman Dávid (Vernes Richárd, 46.), Ugrai Roland (Gréczi Gábor, 46., Horváth Péter, 60.)
Gólszerzők: Holman, Vécsei, Kovács, Ugrai, Horváth

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS