Női futsalválogatott: szoros meccs Ukrajna ellen
Női futsal   |   Archívum   |   2014. április. 17., 19:40
Női futsalválogatott: szoros meccs Ukrajna ellen

A szerdai 6-2-es vereség után csütörtökön 3-2-es vereséget szenvedett a magyar válogatott Ukrajnától Berettyóújfaluban.

A mérkőzés a szerdaihoz hasonlóan indult, ezúttal is mi kezdtünk jobban és Szabó Boglárka révén a vezetést is megszereztük a hetedik percben. Az előnyünk azonban nem tartott sokáig, az ukránok egy percre rá Shapoval révén egyenlítettek és szépen lassan a játék irányítását is átvették. Nem volt nagy különbség a két csapat között, Malyshko 13. percben szerzett góljához némi szerencse is szükségeltetett. A szünet előtt azonban egy perc alatt kétszer is feleslegesen szabálytalankodtunk, az ukránok kisbüntetőjét Ermolenko magabiztosan értékesítette.

A második játékrészben a mieink nagyon sokat tettek az egyenlítésért. A 26. percben Szabó Boglárka sarokrúgása megpattant egy vendégvédőn és a hálóba kötött ki, ezzel ismét egy gól volt a különbség a két csapat között. A hajrában támadtunk a döntetlenért, a vendégek jobbára csak a védekezéssel foglalkoztak, azt azonban remekül csinálták, és egészen a végső dudaszóig nem született gól.

- A mai mérkőzésen sokkal több labdát szereztünk, mint az ellenfelünk, jobbak is voltunk, így legalább a döntetlen megérdemeltük volna - mondta a mérkőzés után Sito Rivera. - Bár ma is követtünk el a tegnapihoz hasonló, bosszantó hibákat, mint például az első félidő végén az ötödik és a hatodik faultunk, amiből gólt is kaptunk, ám a mai teljesítményünk lényegesen jobb, volt, mint a szerdai.

Magyarország - Ukrajna 2-3 (1-3)
Magyarország:
Vincze Anikó - Szekér Anita, Radics Ágnes, Szabó Boglárka, Megyes Ágnes
Csere: Üveges Katalin, Torma Lilla (kapus), Farkas Éva, Csepregi Gabriella, Bernáth Csilla, Újvári Krisztina, Kovács Aliz, Nagy Ágnes, Ganczer Hajnalka

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: magabiztos spanyol siker a második mérkőzésen
Futsal: magabiztos spanyol siker a második mérkőzésen

Női futsalválogatottunk második barátságos mérkőzésén 8-1-es vereséget szenvedett Spanyolországtól Madridban.

Futsal: a spanyolok érvényesítették a papírformát
Meccsbeszámoló
Futsal: női válogatottunk megnyerte a Visegrádi Négyek Tornáját

Női futsalválogatottunk második barátságos mérkőzésén 8-1-es vereséget szenvedett Spanyolországtól Madridban.