U15: határmenti meccsek Szerbia ellen

2014. május. 12., 10:12   |    

U15: határmenti meccsek Szerbia ellen

A Mihalecz István vezette U15-ös válogatott két mérkőzést játszik a héten a szerbek korosztályos csapatával.

Mihalecz István csapata április elején Törökországban edzőtáborozott, és két meccset játszott a házigazdákkal, egy 2-1-es győzelem után a visszavágón 3-3-ra végeztek a felek. A mieink a héten újabb meccseket játszanak, kedden Szabadkán lépnek pályára a szerbek ellen, csütörtökön pedig Algyőn fogadják ellenfelüket.

Mihalecz István 19 játékost hívott meg a mérkőzésre, közülük többen részt vettek a törökországi edzőtáborozáson, míg néhányan újonnan kerültek a keretbe.

- Hosszú út elején jár ez a korosztály, a következő bő egy évben az Eb-selejtezőkre készülnek fel a fiatalok - mondta az mlsz.hu-nak Mihalecz István szövetségi edző. - Az utóbbi időszakban több játékos is jó teljesítményt nyújtott a bajnoki mérkőzéseken, őket most a válogatottban is szeretném megnézni, ezért négy-öt helyen változott a keretünk. A nemzetközi mérkőzések irama, agresszivitása nem ugyanaz, mint a hazai bajnokiké, kíváncsi vagyok arra, hogy az itthon jól teljesítő játékosok mennyire tudnak alkalmazkodni a nemzetközi szinthez. A törökországi mérkőzéseken örömmel láttam, hogy jó szellemiségű játékosokból áll a csapat, de tudatos játékban még sokat kell javulnunk, erre lesz jó lehetőség a szerbek elleni két mérkőzés. Kapusok: Varga Ádám (Ferencvárosi TC) Berla Attila (Budapest Honvéd-MFA) Védők: Horváth Marcell (Zalaegerszegi TE) Virág Ákos (Debreceni VSC) Falusy Bálint (Budapest Honvéd-MFA) Kiliti Róbert (Győri ETO FC) Gajda Márkó (Budapest Honvéd-MFA) Adorján Gergő (Főnix-Gold FC) Középpályások: Takács Zsombor (MTK Budapest) Cseh Gergő (Budapest Honvéd-MFA) Szakály Benjamin (Szombathelyi Haladás) Kun Bertalan (PSV Eindhoven) Puskás Martin (PSV Eindhoven) Takács Martin (Pécsi MFC) Németh Gergő (SK Sturm Graz) Támadók: Kundrák Norbert (Budapest Honvéd-MFA) Bévárdi Zsombor (Főnix-Gold FC) Lakatos István (Ferencvárosi TC) Szabó Levente (Győri ETO FC)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS