Három gólt lőtt a Puskás Akadémiának Pintér Attila együttese

2014. május. 28., 20:37   |    

Három gólt lőtt a Puskás Akadémiának Pintér Attila együttese

A Pancho Arénában játszott gyakorló meccset szerdán délután Pintér Attila együttese.

A dánok elleni múlt heti debreceni döntetlent követően Pintér Attila és stábja kielemezte a mérkőzés tapasztalatait, egyeztetett a klubok vezetőivel, és miután a versenynaptár erre lehetőséget adott, egynapos összetartásra hívta össze a keretben számításba vett labdarúgókat.

Az egynapos programot egy gyakorló mérkőzés zárta le, a válogatott a Puskás Akadémiával játszott a felcsúti Pancho Arénában. A mérkőzés 18. percében Denkovic szerzett vezetést a Puskás Akadémiának egy jól eltalált 20 méteres lövéssel, a válogatott az 50. percben Vécsei Bálint találatával egyenlített. A csapat első találatánál gólpasszt adó Stieber Zoltán a 84. percben ismét villant, elfutott a bal oldalon, majd pontosan adott középre, ahol Priskin Tamás érkezett, és fejelt a hálóba. A 3-1-es végeredményt a 87. percben Priskin állította be, Kádár Tamás passzát követően talált a kapuba.

xDSC03397|

A válogatott a Horváth Tamás (Rózsa Dániel) - Heffler Tibor (Zsidai László), Lipták Zoltán (Guzmics Richárd), Lang Ádám (Kádár Tamás), Szabó János (Bosnjak Predrag) - Pátkai Máté (Nagy Gábor), Rudolf Gergely (Vécsei Bálint), Varga József - Stieber Zoltán, Radó András (Priskin Tamás), Varga Roland (Simon Krisztián) összetételben szerepelt a találkozón.

- Szeretnék köszönetet mondani a Puskás Akadémiának és Benczés Miklósnak, hogy ilyen rugalmasak voltak, és be tudták illeszteni ezt a mérkőzést a felkészülési programjukba. Jó és hasznos meccset játszottunk, ez a kilencven perc sokat segít majd a keret kialakításakor és a következő mérkőzésekre való felkészülésben - mondta a meccs után Pintér Attila az mlsz.hu-nak.

A válogatott legközelebb jövő héten szerdán lép pályára, a Puskás Ferenc Stadionban az albánokat fogadja, szombaton pedig a kazah válogatott látogat a Puskásba. Jegyinformációk a két mérkőzésre.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS