Miskolci és debreceni csapat nyerte a Coca-Cola CUP küzdelmeit

2014. június. 01., 17:56   |    

Miskolci és debreceni csapat nyerte a Coca-Cola CUP küzdelmeit

Óriási izgalmak és remek színvonalú mérkőzések után kialakult a középiskolásoknak szervezett Coca-Cola CUP végeredménye.

Vasárnap, a Vasas Fáy utcai sportcentrumában egész napos fesztivál keretében rendezték meg a II. Coca-Cola CUP döntőjét, amelyen 40 csapat (20 megyei győztes fiú és 20 megyei győztes lány) vett rész. Délelőtt csoportmeccsekkel kezdtek a csapatok, ezeken dőlt el, hogy kik jutnak tovább a délutáni, egyenes kieséses szakaszba. A nap közepén egy ünnepélyes megnyitót is tartottak, melynek keretében az MLSZ képviseletében Nyilasi Tibor, Kovács Szilveszter és Őze Tibor, a Coca-Cola cég részéről pedig Ferencz Enikő, a Coca-Cola Magyarország Szenior Aktivációs Menedzsere szólt a fiatalokhoz. Délután, a helyosztó mérkőzéseken óriási izgalmak közepette alakult ki ki a végső sorrend.

A döntő a közelgő vb apropóján brazilos hangulatban telt, a megnyitó ünnepségen kongadobos csapat is fellépett, valamint Tóth Gabi énekelte el a Coca-Cola hivatalos vb-dalát, közben pedig Kovács Péter freestyle-világbajnok tartott bemutatót. Minden résztvevő csapat emléklapot, egy adidas-labdát, valamint minden résztvevő játékos tiszteletjegyet kapott a szombati magyar-kazah válogatott meccsre.

Az eredményhirdetésen már a 4. helyezett csapatok is kaptak kupát, az 1-3. helyezett pedig mindkét kategóriában érmeket és kupákat vehettek át, valamint a torna gólkirályai is serleget kaptak. Az első helyezett csapatok egy-egy vándorserleget, és egy különleges fődíjat nyertek: egy júliusi, olaszországi nemzetközi edzőtáborban vehetnek részt, ahol brazil edzőkkel készülhetnek, és más nemzetek Coca-Cola CUP győztes csapataival is találkoznak. A díjakat Bogdán Ádám, az A-válogatott kapusa, valamint Kovács Szilveszter, Őze Tibor, Teodoru Vaszilisz és a Coca-Cola részéről Mogyorósi Nikolett adták át. Az eredményhirdetés után Rekop György lépett fel stand-up comedy-vel, majd Majka és Curtis adtak koncertet a jelenlévő fiatalok legnagyobb örömére.

- A mai döntő méltó lezárása volt a Coca-Cola CUP második szezonjának. Magas színvonalú, izgalmakban bővelkedő mérkőzéseket láthattak a rendezvény látogatói és a csapatok szurkolói, a foci mellett pedig számos olyan kiegészítő tevékenység és program várta a fiatalokat, amelyek gondoskodtak arról, hogy minden egyes résztvevő egész nap kiválóan érezze magát. A különleges ajándékok nem mindennapi élményt jelentenek a győzteseknek, a program szakmailag legnagyobb értéke mégis egyértelműen az amatőr középiskolás korosztály megszólítása, és bekapcsolása a Grassroots-labdarúgás vérkeringésébe – Rédei Norbert, az MLSZ Grassroots-koordinátora.

A Coca-Cola CUP végeredménye:

Fiúk:

4. hely: PVBG FIÚ – Tolna megye, Paks, Vak Bottyán Gimnázium
3. hely: AZMIND1 – Nógrád megye, Balassagyarmat, Balassi Bálint Gimnázium
2. hely: SZLAMB – Bács-Kiskun megye, Kecskemét, Katona József Gimnázium
1. hely: SZEMERE – Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc, Szemere Bertalan Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Lányok:

4. hely: HILD SZKI – Fejér megye, Dunaújváros, Hild József Szakközépiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium
3. hely: SZÉCHÉNYI – Baranya megye, Pécs, Széchényi István Iskola
2. hely: CONSTI – Bács-Kiskun megye, Kiskunfélegyháza, Constantinum Nevelési-Oktatási Intézmény
1. hely: DEBRECENI IRINYI – Hadú-Bihar megye, Debrecen, Debreceni Irinyi János Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola

$galeria_cim


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS