Eb-selejtezőt ér a kazahok elleni meccs (frissítve)

2014. június. 05., 14:46   |    

Eb-selejtezőt ér a kazahok elleni meccs (frissítve)

Aki jegyet vásárol a szombati, Magyarország-Kazahsztán felkészülési mérkőzésre (vagy már korábban megvette belépőjét a találkozóra), szeptember 7-én ingyen tekintheti meg a Ferencváros új stadionjában a válogatott első Eb-selejtezőjét.

A Magyar Labdarúgó Szövetség akciót hirdet az átépítés előtt Puskás Ferenc Stadion utolsó válogatott mérkőzése előtt: a kazahok elleni szombati meccsre megvásárolt jegyek érvényesek a szeptember 7-i Magyarország-Észak-Írország Európa-bajnoki selejtezőre is.

A rendkívüli kedvezménnyel mindössze 500 forintért két válogatott mérkőzést nézhetnek meg a helyszínen a szurkolók, élőben lehetnek tanúi a Puskás Ferenc Stadion búcsúztatásának és a hamarosan megnyíló új Fradi-stadion első válogatott mérkőzésének, ami egyben a válogatott első Európa-bajnoki mérkőzése is lesz.

Arra kérjük a szombati meccsre jegyet vásároló szurkolókat, hogy belépőjüket őrizzék meg, azok szeptemberi felhasználásának technikai részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást. Fontos információ, hogy csak a szombati mérkőzésen a Puskás Stadionban érvényesített belépőjegyek vesznek részt az akcióban.


Az akció pontos részletei IDE kattintva olvashatóak.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS