Egyetemi minivébét szervez az ELTE-BEAC

2014. június. 17., 23:29   |    

Egyetemi minivébét szervez az ELTE-BEAC

2014 nyarán nemcsak Brazília, hanem a XI. kerületben az ELTE is vendégül látja a legjobb csapatokat. Az Egyetemi Mini Világbajnokság szervezője az idén 115 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club. A torna célja az egyetemi labdarúgás népszerűsítése.

A brazíliai labdarúgó-világbajnokság ideje alatt, 2014. július 5-én a BEAC Mini Világbajnokságot rendez, együttműködésben a Brazil Nagykövetséggel, a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és Egyetemi és Főiskolai Sportszövetséggel.

A 32 résztvevő csapat az általuk választott nemzet színeit képviselve mérkőzik meg egymással a vb csoportbeosztása, sorsolása és lebonyolítása szerint, az ELTE Mérnök utcai pályáján. A vb-hez hasonlóan, az első három helyezetten kívül a legjobb játékost, a legjobb kapust és a legjobb góllövőt is díjazzák.

A torna fővédnöke Valter Pecly Moreira, Brazília magyarországi nagykövete, Nyilasi Tibor, 70-szeres válogatott játékos, valamint Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere, Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség elnöke és Dr. Mezey Barna, az ELTE rektora. A szervezők az egész Kárpát-medencéből várják egyetemi és főiskolai csapatok jelentkezését.

További részletek és nevezési tudnivalók: Sajben Marcell – eltese2008@gmail.com, www.beac.hu, Facebook: www.facebook.com/events/306246696207173/

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS