Útmutató a 2013/14-es évadra vonatkozó sportfejlesztési program meghosszabbítására vonatkozó kérelem kitöltéséhez

2014. július. 08., 15:38   |    

Útmutató a 2013/14-es évadra vonatkozó sportfejlesztési program meghosszabbítására vonatkozó kérelem kitöltéséhez

A sportfejlesztési programok meghosszabbítására vonatkozó kérelmeket – az elszámolás MLSZ részére való benyújtásával egyidejűleg – legkésőbb 2014.07.30-ig kell az elektronikus kérelmi rendszeren keresztül az elektronikus aláíró-eszközzel hitelesítve beküldeni. E határidő elmulasztása esetén a továbbiakban nem áll módunkban kérelmet befogadni!

A 2013/14-es évadra vonatkozó sportfejlesztési programot meghosszabbítani a 107/2011. (VI. 30.) Korm. Rendelet 14. § (4) bekezdése értelmében legfeljebb egy támogatási időszakkal (2015.06.30-ig) lehetséges. Javasolt a maximális időkeretet választani, mert a kért dátum később nem módosítható!

A 2013/2014-es támogatási időszaktól kezdve meghosszabbítást CSAK a következő pontok szerint lehet megvalósítani:

- Amennyiben a sportszervezet bármely jogcím tekintetében lehívott (támogatási igazolással lefedett) támogatással rendelkezik, és azzal teljes mértékben el kíván számolni 2014.07.30-ig, úgy a fennmaradó, tehát támogatási igazolással nem lefedett támogatási összeget meghosszabbíthatja.
- Amennyiben a sportszervezet személyi jellegű ráfordítás, utánpótlás-nevelés ráfordításai és képzés jogcímek tekintetében a rendelkezésre álló támogatással csak részben tud elszámolni, úgy a még lehívható támogatást nem áll módunkban meghosszabbítani, csak a lehívott támogatás és az elszámolt támogatás különbözetét!
- Amennyiben a sportszervezet nem rendelkezik támogatási igazolással, vagy nyilatkozattal igazolja, hogy a támogató cég nem folyósította a támogatási igazolásban szereplő összeget, jogosult meghosszabbítani a teljes sportfejlesztési programját. Kérjük ebben az esetben a táblázatot érintetlenül hagyni!

Teljes útmutató a hosszabbításhoz

A hírkategória további hírei

Információk pályázóknak
Beküldhetők a 24/25 évadhoz tartozó sportfejlesztési programok
Információk pályázóknak
Megnyílt a 2024/25-ös évad kérelmi felülete
Információk pályázóknak
Megnyílt a 2023/24-es évad kérelmi felülete

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS