Újabb neves csapatok Telkiben

2014. július. 16., 12:46   |    

Újabb neves csapatok Telkiben

A Magyar Labdarúgó Szövetség sportszállodája, a GLOBALL Sport & Wellness Hotel**** idén nyáron is edzőtáborok sorának ad otthont.

Június első hetében A-válogatottunk készült Telkiben az albánok és a kazahok elleni győztes mérkőzésekre, majd a hónap közepétől több mint két héten át a Szaúdi Paralimpiai Bizottság speciális labdarúgó-válogatottja élvezte a hotel vendégszeretetét. Eközben strandlabdarúgó-válogatottunk is több alkalommal megfordult az edzőközpontban. Júliusban az U19-es válogatottunk az Eb-felkészülés jegyében szinte állandó vendége a GLOBALL-nak, de nemcsak férfi válogatottaink, hanem női csapataink mindegyike (U17, U19, A-válogatott) is eltölt(ött) legalább két napot Telkiben. A létesítmény az elmúlt években külföldön is jó hírnevet szerzett magának, amit az idén tavasszal elkészült vadonatúj, 1700 négyzetméteres Wellness, Spa & Rehabilitációs Központ csak tovább öregbített.

A szaúd-arábiai csapaton kívül a nemrégiben többször is Bajnokok Ligája-főtáblára jutó, jelenleg Vasile Miriuta által dirigált CFR 1907 Cluj (Kolozsvár), a Scottish Premier League-be idén feljutó skót Dundee FC, valamint a hotelbe minden évben visszatérő izraeli Maccabi Netanya is Telkit választotta edzőtábora helyszínéül.

A hazai rendezésű U19-es Eb ideje alatt a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) UEFA PRO edzőképző tanfolyamán résztvevő hallgatói is a szálloda vendégszeretetét élvezik majd. Az augusztus sem lesz eseménymentes. A hónap elején az U17-es Nemzetközi Ifjúsági Torna (másik nevén Telki Kupa) helyszíne lesz a GLOBALL, ahol a magyar mellett az ír, a máltai és a szerb csapat mérkőzik majd meg a trófeáért. A nyarat az A-válogatott játékosai nyitották Telkiben, és ők is fogják zárni: augusztus 31-én kezdődik meg a felkészülés a szeptemberben rajtoló Eb-selejtezőkre.

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS