Újpesten a jövő sztárjai - kedvezményes jegyek az Eb-döntőre
U19 férfi   |   Archívum   |   2014. július. 29., 12:07
Újpesten a jövő sztárjai - kedvezményes jegyek az Eb-döntőre

Július 31-én, csütörtökön zárul a magyarországi rendezésű U19-es Európa-bajnokság, a torna fináléjában a német és a portugál válogatott méri össze tudását a Szusza Ferenc Stadionban.

Az Európa-bajnokság döntőjébe az előzetesen legesélyesebbnek vélt két együttes jutott be, a szakértők szerint mindkét válogatott kerete tele van olyan labdarúgókkal, akik néhány éven belül meghatározhatják a világ futballját. A portugál és a német csapat csütörtökön 19.00 órai kezdettel mérkőzik meg egymással a Szusza Ferenc Stadionban a kontinens legjobb U19-es válogatottja címért.

A mérkőzés előtt, 17 órától a stadion mögötti műfüves pályán rengeteg, a futballal kapcsolatos játékkal várjuk a gyerekeket, fiatalokat. A játékokon, melyeket korábbi neves futballisták vezetnek, az U19-es Európa-bajnoksággal kapcsolatos ajándékokat lehet nyerni. Folytatódik egyedülálló jegyakciónk is, aki szeretné a helyszínen megnézni Európa két legjobb U19-es válogatottját, írjon egy e-mailt az u19eb@mlsz.hu címre, és ingyen belépést biztosító jegyekhez juthat hozzá! Várjuk az érdeklődőket!

A Gyermekszektor program keretében ismét lehetőség nyílik ingyenes belépőket igényelni intézmények, egyesületek részére, minimum 10 fős csoportok esetében. A jegyek ingyenesek a 14 éven aluli gyerekeknek és kísérőiknek egyaránt. Kérjük, hogy jegyigényeiket a gyermekjegyek@mlsz.hu címre küldjék el.

A mérkőzésekre szóló jegyekhez 500 forintos egységáron lehet hozzájutni, de csoportos kedvezményekkel ennél is jutányosabb áron lehet belépőt vásárolni: tíz darab jegy vásárlása esetén az ár 200 forintra, ötven darab esetén 100 forintra csökken, vagyis tíz darab belépő 2000, ötven darab 5000 forintért váltható.

A jegyeket interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express irodáiban (irodakereső: www.eventim.hu/hu/outletek) lehet megvásárolni. Az 50 fős kedvezménnyel árusított jegyeket az info@tex.hu email címen lehet igényelni.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.