Főoldal > Bajnokságok > OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

Pénteken két mérkőzéssel veszi kezdetét az OTP Bank Liga 2. fordulója, az MTK a Bozsik-stadionban fogadja a DVSC-t. A Ferencváros és az Újpest vasárnapi bajnokijára a két fővárosi csapat szurkolói csak elővételben vásárolhatnak jegyeket.
Puskás Akadémia - PMFC-Matias, péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban.

MTK Budapest - DVSC-Teva, péntek, 20.30

A mérkőzést Kispesten, a Bozsik-stadionban rendezik. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A mérkőzés napján, a helyszínen is lesz jegyértékesítés.

Videoton FC - Dunaújváros, szombat, 16.30

A szurkolók személyesen a VidiShopban és interneten a vidi.jegy.hu/search.php vásárolhatnak belépőket, 630-2200 forintos áron. A Sóstói Stadion kapui 14.30-tól nyitnak ki.

Nyíregyháza - MVM Paks, szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A nyíregyházi klubszékháznál lévő főbejárat mellett található két kőpénztár pénteken 9-14 óra között, szombaton 13.00 és 15.30 között nyitva lesz, így a mérkőzés napján ott is meg lehet venni a További jegyinformációk: http://nyiregyhazaspartacus.hu/

Kecskeméti TE - Haladás, szombat, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. Pénteken a Széktói Stadionban 15-18 óráig lehet megvásárolni a jegyeket, vasárnap pedig 9-12-ig tart nyitva az emeleti klubterem. A Haladás-szurkolók pénteken 10-16 óráig a Legea-Haladás Ajándékboltban vásárolhatnak vendégjegyet a mérkőzésre. A meccs napján a pénztárak 19.00 órakor nyitnak ki.

Lombard Pápa - Ferencváros, vasárnap, 16.30

A mérkőzésre szóló hazai jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A belépőket csütörtöktől Pápán, a Perutz-stadion jegypénztárában is meg lehet vásárolni – csütörtökön 10.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, pénteken 9.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, valamint szombaton 9.00 és 12.00 között. A mérkőzés napján nem lesz helyszíni jegyértékesítés a vendégszektorba. Aki tehát vendégbelépőt szeretne vásárolni, az csak elővételben, személyesen tudja megtenni mindezt. A vendégbelépők 1500 forintba kerülnek, amelyeket a fenti időpontokban a pápai stadionban, illetve Budapesten a Groupama Aréna Üllői út felé eső jegypénztárában lehet a megszokott időpontban, minden nap – hétvégén is: 10.00-tól este 8 óráig lehet megvásárolni. Minden jegy megvételéhez szükséges a szurkolói kártya (új, vagy kivételesen még a régi) bemutatása.

Győri ETO - Budapest Honvéd, vasárnap, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek személyesen vásárolhatók az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon. Jegyárak: 1000-2500 forint.

Újpest FC - DVTK, vasárnap, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A belépőjegy ára az interneten vásárolva 1300 forint. A mérkőzésre elővételben pénteken 17:00 és 20:00 között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között lehet megvásárolni a Megyeri úti külső pénztárban. A mérkőzés napján a hazai szurkolók számára az elővételi jegypénztár 16:30 órától tart nyitva. A többi pénztár, valamint a kapuk 19:00 órakor nyitnak ki. A találkozó napján kizárólag a Mildenberger utca felől lehet megközelíteni a stadiont, a Megyeri úti beléptető kapuk és pénztárak nem lesznek nyitva! A DVTK szurkolói a helyszínen nem tudják megvásárolni a jegyeket. Ők a DVTK Ajándékbolt üzleteinek nyitva tartási idejében, illetve pénteken és szombaton a Szusza Ferenc Stadion 1. pénztárában juthatnak belépőhöz.
nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Bajnokságok

  A mostani a Videoton FC történetének legjobb idénykezdése. Thomas Dollnak a mostani volt a harmadik bajnoki veresége Magyarországon, kétszer az MTK győzte le a csapatát. Pátkai Máté másodszor szerzett mesterhármast élvonalbeli mérkőzésen. Az OTP Bank Liga 6. fordulójának érdekességei.

  Történelmet ír a Vidi, még veretlen az Újpest
 • Bajnokságok

  A Ferencvárosnak csak felvillanásai voltak az MTK elleni találkozón, az OTP Bank Liga 6. fordulójának vasárnapi játéknapján.

  MTK-siker a kispesti örökrangadón
 • Bajnokságok

  Három mérkőzéssel zárul vasárnap az OTP Bank Liga 6. fordulója. Örökrangadót játszanak a Bozsik Stadionban, a Győr az újonc Dunaújvárost fogadja, Diósgyőrben pedig a bajnok és a Ligakupa-győztes találkozik.

  Örökrangadó a Bozsik Stadionban
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 6. fordulójának szombati játéknapján négy mérkőzést rendeztek.

  Hibátlan maradt a Vidi, először nyert a KTE
 • Bajnokságok

  Négy mérkőzést rendeznek ma az OTP Bank Liga hatodik fordulójában. A még veretlen Újpest a Honvédot, a nyeretlen Pécs a KTE, a hazai pályán még győzelem nélkül álló Nyíregyháza a Pápát, míg a százszázalékos Videoton FC a felcsúti akadémia csapatát fogadja.

  Szomszédok csatája Fehérváron
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank 6. fordulójának nyitómérkőzésén az MVM Paks 1-3-ra nyert a Szombathelyi Haladás otthonában.

  Győzelemmel távozott Szombathelyről a Paks
 • Bajnokságok

  Egy mérkőzést rendeznek ma az OTP Bank Liga 6. fordulójában. A Haladás az MVM-Paksot fogadja.

  Szombathelyen rajtol az OTP Bank Liga 6. fordulója
 • Bajnokságok

  Hétvégén rendezik az OTP Bank Liga 6. fordulóját, köztük az MTK-Ferencváros és az Újpest-Honvéd mérkőzést. Jegyinformációk a találkozókra.

  Fővárosi derbik a hétvégén - OTP Bank Liga jegyinformációk
 • Bajnokságok

  Szerdán rendezték az OTP Bank Liga 3. fordulójából elhalasztott Ferencváros-Dunaújváros bajnoki mérkőzést. A hazaiak 2-0-ra nyertek.

  A másik újoncot is legyőzte a Fradi
 • Bajnokságok

  Ma az Üllői úton pótolják a Ferencváros a Chelsea elleni stadionnyitója miatt elmaradt bajnoki mérkőzését. A zöld-fehérek az újonc Dunaújváros-PASE csapatát fogadják.

  Ismét újonc látogat a Groupama Arénába

Facebook

Twitter

YouTube