Főoldal > Bajnokságok > OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

Pénteken két mérkőzéssel veszi kezdetét az OTP Bank Liga 2. fordulója, az MTK a Bozsik-stadionban fogadja a DVSC-t. A Ferencváros és az Újpest vasárnapi bajnokijára a két fővárosi csapat szurkolói csak elővételben vásárolhatnak jegyeket.
Puskás Akadémia - PMFC-Matias, péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban.

MTK Budapest - DVSC-Teva, péntek, 20.30

A mérkőzést Kispesten, a Bozsik-stadionban rendezik. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A mérkőzés napján, a helyszínen is lesz jegyértékesítés.

Videoton FC - Dunaújváros, szombat, 16.30

A szurkolók személyesen a VidiShopban és interneten a vidi.jegy.hu/search.php vásárolhatnak belépőket, 630-2200 forintos áron. A Sóstói Stadion kapui 14.30-tól nyitnak ki.

Nyíregyháza - MVM Paks, szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A nyíregyházi klubszékháznál lévő főbejárat mellett található két kőpénztár pénteken 9-14 óra között, szombaton 13.00 és 15.30 között nyitva lesz, így a mérkőzés napján ott is meg lehet venni a További jegyinformációk: http://nyiregyhazaspartacus.hu/

Kecskeméti TE - Haladás, szombat, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. Pénteken a Széktói Stadionban 15-18 óráig lehet megvásárolni a jegyeket, vasárnap pedig 9-12-ig tart nyitva az emeleti klubterem. A Haladás-szurkolók pénteken 10-16 óráig a Legea-Haladás Ajándékboltban vásárolhatnak vendégjegyet a mérkőzésre. A meccs napján a pénztárak 19.00 órakor nyitnak ki.

Lombard Pápa - Ferencváros, vasárnap, 16.30

A mérkőzésre szóló hazai jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A belépőket csütörtöktől Pápán, a Perutz-stadion jegypénztárában is meg lehet vásárolni – csütörtökön 10.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, pénteken 9.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, valamint szombaton 9.00 és 12.00 között. A mérkőzés napján nem lesz helyszíni jegyértékesítés a vendégszektorba. Aki tehát vendégbelépőt szeretne vásárolni, az csak elővételben, személyesen tudja megtenni mindezt. A vendégbelépők 1500 forintba kerülnek, amelyeket a fenti időpontokban a pápai stadionban, illetve Budapesten a Groupama Aréna Üllői út felé eső jegypénztárában lehet a megszokott időpontban, minden nap – hétvégén is: 10.00-tól este 8 óráig lehet megvásárolni. Minden jegy megvételéhez szükséges a szurkolói kártya (új, vagy kivételesen még a régi) bemutatása.

Győri ETO - Budapest Honvéd, vasárnap, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek személyesen vásárolhatók az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon. Jegyárak: 1000-2500 forint.

Újpest FC - DVTK, vasárnap, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A belépőjegy ára az interneten vásárolva 1300 forint. A mérkőzésre elővételben pénteken 17:00 és 20:00 között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között lehet megvásárolni a Megyeri úti külső pénztárban. A mérkőzés napján a hazai szurkolók számára az elővételi jegypénztár 16:30 órától tart nyitva. A többi pénztár, valamint a kapuk 19:00 órakor nyitnak ki. A találkozó napján kizárólag a Mildenberger utca felől lehet megközelíteni a stadiont, a Megyeri úti beléptető kapuk és pénztárak nem lesznek nyitva! A DVTK szurkolói a helyszínen nem tudják megvásárolni a jegyeket. Ők a DVTK Ajándékbolt üzleteinek nyitva tartási idejében, illetve pénteken és szombaton a Szusza Ferenc Stadion 1. pénztárában juthatnak belépőhöz.
nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Bajnokságok

  Pénteken egy mérkőzést játszottak le az OTP Bank Liga 8. fordulójából, a Pécsi MFC az MVM Paks együttesét fogadta.

  Hajrágólokkal osztozott a pontokon a Pécs és a Paks
 • Bajnokságok

  Egy bajnoki találkozót rendeznek ma az OTP Bank Ligában, a Pécs a Paksot fogadja.

  Pécsett még veretlen a Paks
 • Bajnokságok

  Hétvégén a 8. fordulót rendezik meg az OTP Bank Ligában, a Ferencváros a Megyeri útra látogat. A forduló több mérkőzésére klubkártya szükséges a jegyvásárláshoz.

  Vasárnap Újpest-Fradi rangadó - bajnoki jegyinformációk
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 7. fordulójának meglepetése a DVSC-Teva hazai veresége volt. A PMFC 15 év után szerzett ismét pontot a cívisvárosban, s közel 30 év után nyert ismét. A bajnoknak mindössze nyolc pontja van hét forduló után. A Loki 2013-ban 16, 2012-ben ugyancsak 16, 2011-ben 21 ponttal állt a hetedik forduló után. Kondás Elemér még soha nem rajtolt ilyen rosszul a csapattal.

  Beragadt a rajtnál a címvédő, máris meglógott a Vidi
 • Bajnokságok

  A fehérváriak az Újpest FC-t is legyőzték, így hét forduló után hibátlanul vezetik az OTP Bank Liga tabelláját. A Ferencváros a Puskás Akadémia elleni sikerrel feljött a második helyre a táblázaton.

  Hibátlan maradt a Videoton FC, már második az FTC
 • Bajnokságok

  Két mérkőzést rendeznek ma az OTP Bank Ligában. Székesfehérváron a listavezető Videoton az ugyancsak veretlen Újpestet fogadja. A még nyeretlen Puskás Akadémia FC a hazai pályán hibátlan Ferencvároshoz látogat.

  Veretlen csapatok rangadója Székesfehérváron
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 7. fordulójának szombati játéknapján Debrecenben nyert 2-0-ra az első győzelmét szerző Pécs. Hazai pályán győzött a Honvéd a Haladás ellen, a Nyíregyháza és a Dunaújváros döntetlenezett, míg a KTE-Győr mérkőzés az esőzés miatt félbeszakadt.

  Három ponttal tért haza Debrecenből a Pécs
 • Bajnokságok

  Négy mérkőzést játszanak szombaton az OTP Bank Ligában, mindegyiket a Duna bal partján. A Paks–Diósgyőr mérkőzést a pálya használhatatlansága miatt elhalasztották.

  Újoncok találkoznak Nyíregyházán
 • Bajnokságok

  Pénteken egy mérkőzést játszottak le az OTP Bank Liga 7. fordulójából.

  Vass-góllal nyert Pápán az MTK
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 7. fordulójának egy mérkőzését, a Merkantil Bank NB II két találkozóját halasztotta el az MLSZ Versenybizottsága.

  Paks-DVTK: elhalasztva

Facebook

Twitter

YouTube