Főoldal > Bajnokságok > OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

Pénteken két mérkőzéssel veszi kezdetét az OTP Bank Liga 2. fordulója, az MTK a Bozsik-stadionban fogadja a DVSC-t. A Ferencváros és az Újpest vasárnapi bajnokijára a két fővárosi csapat szurkolói csak elővételben vásárolhatnak jegyeket.
Puskás Akadémia - PMFC-Matias, péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban.

MTK Budapest - DVSC-Teva, péntek, 20.30

A mérkőzést Kispesten, a Bozsik-stadionban rendezik. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A mérkőzés napján, a helyszínen is lesz jegyértékesítés.

Videoton FC - Dunaújváros, szombat, 16.30

A szurkolók személyesen a VidiShopban és interneten a vidi.jegy.hu/search.php vásárolhatnak belépőket, 630-2200 forintos áron. A Sóstói Stadion kapui 14.30-tól nyitnak ki.

Nyíregyháza - MVM Paks, szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A nyíregyházi klubszékháznál lévő főbejárat mellett található két kőpénztár pénteken 9-14 óra között, szombaton 13.00 és 15.30 között nyitva lesz, így a mérkőzés napján ott is meg lehet venni a További jegyinformációk: http://nyiregyhazaspartacus.hu/

Kecskeméti TE - Haladás, szombat, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. Pénteken a Széktói Stadionban 15-18 óráig lehet megvásárolni a jegyeket, vasárnap pedig 9-12-ig tart nyitva az emeleti klubterem. A Haladás-szurkolók pénteken 10-16 óráig a Legea-Haladás Ajándékboltban vásárolhatnak vendégjegyet a mérkőzésre. A meccs napján a pénztárak 19.00 órakor nyitnak ki.

Lombard Pápa - Ferencváros, vasárnap, 16.30

A mérkőzésre szóló hazai jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A belépőket csütörtöktől Pápán, a Perutz-stadion jegypénztárában is meg lehet vásárolni – csütörtökön 10.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, pénteken 9.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, valamint szombaton 9.00 és 12.00 között. A mérkőzés napján nem lesz helyszíni jegyértékesítés a vendégszektorba. Aki tehát vendégbelépőt szeretne vásárolni, az csak elővételben, személyesen tudja megtenni mindezt. A vendégbelépők 1500 forintba kerülnek, amelyeket a fenti időpontokban a pápai stadionban, illetve Budapesten a Groupama Aréna Üllői út felé eső jegypénztárában lehet a megszokott időpontban, minden nap – hétvégén is: 10.00-tól este 8 óráig lehet megvásárolni. Minden jegy megvételéhez szükséges a szurkolói kártya (új, vagy kivételesen még a régi) bemutatása.

Győri ETO - Budapest Honvéd, vasárnap, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek személyesen vásárolhatók az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon. Jegyárak: 1000-2500 forint.

Újpest FC - DVTK, vasárnap, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A belépőjegy ára az interneten vásárolva 1300 forint. A mérkőzésre elővételben pénteken 17:00 és 20:00 között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között lehet megvásárolni a Megyeri úti külső pénztárban. A mérkőzés napján a hazai szurkolók számára az elővételi jegypénztár 16:30 órától tart nyitva. A többi pénztár, valamint a kapuk 19:00 órakor nyitnak ki. A találkozó napján kizárólag a Mildenberger utca felől lehet megközelíteni a stadiont, a Megyeri úti beléptető kapuk és pénztárak nem lesznek nyitva! A DVTK szurkolói a helyszínen nem tudják megvásárolni a jegyeket. Ők a DVTK Ajándékbolt üzleteinek nyitva tartási idejében, illetve pénteken és szombaton a Szusza Ferenc Stadion 1. pénztárában juthatnak belépőhöz.
nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 2. fordulójának pénteki játéknapján két mérkőzést rendeztek. Az MTK a 90. percben szerzett góllal győzte le a Debrecent, a Puskás Akadémia döntetlent játszott a Péccsel.

  Hajrágóllal verte a címvédőt az MTK
 • Bajnokságok

  Két mérkőzést rendeznek pénteken az OTP Bank Ligában, Felcsúton a PMFC, a Bozsik Stadionban, az MTK vendégeként a bajnok DVSC-Teva lép pályára.

  Két vendég egy meccsen
 • Bajnokságok

  Eddig mindössze egy olasz edző, Aldo Dolcetti nem tudott győzelemmel debütálni a bajnokságban a Bp. Honvéd kispadján. Nemanja Nikolics 2011-ben, 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben is szerzett gólt a Videoton FC-nek az első bajnoki fordulóban. A pécsiek legutóbb az 1991–1992-es idényben szenvedtek hazai élvonalbeli bajnokin négygólos vereséget. A ferencvárosi Mateo Pavlovic a tizedik bajnoki mérkőzését játszotta a magyar élvonalban. Csúcsgyanús, hogy már a harmadik piros lapját kapta.

  Hat év után nyert bajnoki nyitányt az Újpest
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 1. fordulójának vasárnapi játéknapján a DVTK és a Paks nyerni tudott hazai pályán, a Ferencváros a Kecskemét otthonából hozta el a három pontot.

  Böde-triplával nyert Kecskeméten a Fradi
 • Bajnokságok

  A három, csütörtökön az Európa Ligában szerepelt csapat is megkezdi ma a bajnoki menetelést. A Diósgyőr pályaválasztóként, a két zöld-fehér együttes vendégként kezd.

  A Fradinak eddig nem nagyon ment Kecskeméten
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 1. fordulójának szombati játéknapján a Honvéd, az Újpest és az MTK is győzelemmel zárt, a három fővárosi gárda mellett a Videoton is három ponttal kezdte az idényt.

  OTP Bank Liga: fővárosi sikerek a szombati játéknapon
 • Bajnokságok

  Négy mérkőzéssel folytatódik szombaton az OTP Bank Liga nyitó fordulója. A Honvéd a Dunaújvárost, a PMFC az MTK-t, a Videoton FC a Pápát, a Haladás pedig az Újpestet fogadja.

  Újonc edzők a Sóstói Stadionban
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 1. fordulójában a DVSC-Teva 1-1-es döntetlent ért el az újonc Nyíregyháza otthonában.

  OTP Bank Liga: döntetlennel kezdett a címvédő
 • Bajnokságok

  Kezdetét vette az NB I 2014-2015-ös szezonja, ami egyben azt is jelenti, hogy az MLSZ Fantasy Liga is újra várja a játékosokat.

  Ha bajnoki rajt, akkor MLSZ Fantasy Liga!
 • Bajnokságok

  A bajnok és az újonc kelet-magyarországi derbijével indul az OTP Bank Liga 2014–2015-ös idénye péntek este. A Nyíregyháza a DVSC-Tevát fogadja.

  Bajnoki rajt, kelet-magyarországi derbivel

Facebook

Twitter

YouTube