Főoldal > Bajnokságok > OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

Pénteken két mérkőzéssel veszi kezdetét az OTP Bank Liga 2. fordulója, az MTK a Bozsik-stadionban fogadja a DVSC-t. A Ferencváros és az Újpest vasárnapi bajnokijára a két fővárosi csapat szurkolói csak elővételben vásárolhatnak jegyeket.
Puskás Akadémia - PMFC-Matias, péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban.

MTK Budapest - DVSC-Teva, péntek, 20.30

A mérkőzést Kispesten, a Bozsik-stadionban rendezik. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A mérkőzés napján, a helyszínen is lesz jegyértékesítés.

Videoton FC - Dunaújváros, szombat, 16.30

A szurkolók személyesen a VidiShopban és interneten a vidi.jegy.hu/search.php vásárolhatnak belépőket, 630-2200 forintos áron. A Sóstói Stadion kapui 14.30-tól nyitnak ki.

Nyíregyháza - MVM Paks, szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A nyíregyházi klubszékháznál lévő főbejárat mellett található két kőpénztár pénteken 9-14 óra között, szombaton 13.00 és 15.30 között nyitva lesz, így a mérkőzés napján ott is meg lehet venni a További jegyinformációk: http://nyiregyhazaspartacus.hu/

Kecskeméti TE - Haladás, szombat, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. Pénteken a Széktói Stadionban 15-18 óráig lehet megvásárolni a jegyeket, vasárnap pedig 9-12-ig tart nyitva az emeleti klubterem. A Haladás-szurkolók pénteken 10-16 óráig a Legea-Haladás Ajándékboltban vásárolhatnak vendégjegyet a mérkőzésre. A meccs napján a pénztárak 19.00 órakor nyitnak ki.

Lombard Pápa - Ferencváros, vasárnap, 16.30

A mérkőzésre szóló hazai jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A belépőket csütörtöktől Pápán, a Perutz-stadion jegypénztárában is meg lehet vásárolni – csütörtökön 10.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, pénteken 9.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, valamint szombaton 9.00 és 12.00 között. A mérkőzés napján nem lesz helyszíni jegyértékesítés a vendégszektorba. Aki tehát vendégbelépőt szeretne vásárolni, az csak elővételben, személyesen tudja megtenni mindezt. A vendégbelépők 1500 forintba kerülnek, amelyeket a fenti időpontokban a pápai stadionban, illetve Budapesten a Groupama Aréna Üllői út felé eső jegypénztárában lehet a megszokott időpontban, minden nap – hétvégén is: 10.00-tól este 8 óráig lehet megvásárolni. Minden jegy megvételéhez szükséges a szurkolói kártya (új, vagy kivételesen még a régi) bemutatása.

Győri ETO - Budapest Honvéd, vasárnap, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek személyesen vásárolhatók az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon. Jegyárak: 1000-2500 forint.

Újpest FC - DVTK, vasárnap, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A belépőjegy ára az interneten vásárolva 1300 forint. A mérkőzésre elővételben pénteken 17:00 és 20:00 között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között lehet megvásárolni a Megyeri úti külső pénztárban. A mérkőzés napján a hazai szurkolók számára az elővételi jegypénztár 16:30 órától tart nyitva. A többi pénztár, valamint a kapuk 19:00 órakor nyitnak ki. A találkozó napján kizárólag a Mildenberger utca felől lehet megközelíteni a stadiont, a Megyeri úti beléptető kapuk és pénztárak nem lesznek nyitva! A DVTK szurkolói a helyszínen nem tudják megvásárolni a jegyeket. Ők a DVTK Ajándékbolt üzleteinek nyitva tartási idejében, illetve pénteken és szombaton a Szusza Ferenc Stadion 1. pénztárában juthatnak belépőhöz.
nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Bajnokságok

  Öt forduló után a Rába ETO, az MVFC-Berettyóújfalu és a Futsal Club Veszprém egyaránt tíz ponttal vezeti a Futsal NB I-et.

  Három csapat az élen a Futsal NB I-ben
 • Bajnokságok

  A DVSC-Teva harmadszor veszített ősszel idegenben bajnokit, mindannyiszor a 90. percben, vagy az után kapta a döntő találatot.

  Az utolsó percek átka sújtja a DVSC-t
 • Bajnokságok

  Kétgólos előnyből sem tudta megszerezni első idénybeli győzelmét a Dunaújváros. Előnyből szenvedett vereséget a DVSC-Teva és a Győri ETO is az OTP Bank Liga 9. fordulójának szombati játéknapján.

  Három csapat nyert hátrányból szombaton
 • Bajnokságok

  Öt mérkőzéssel folytatódik ma az OTP Bank Liga kilencedik fordulója.

  Melyik arcát mutatja az MTK?
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 9. fordulójának pénteki játéknapján a PMFC-Matias kettős emberhátrányban fejezte be a Honvéd elleni meccset, mégis elvitte a három pontot Kispestről.

  Három ponttal távozott Kispestről a Pécs
 • Bajnokságok

  A Honvéd otthon, a Pécs idegenben jobb
 • Bajnokságok

  Legalábbis lőtt gólok tekintetében, e két csapaton kívül egy csapat sem lőtt gólt minden eddigi bajnoki összecsapáson. Rudolf Gergely a szülővárosában duplázott, anyaegyesülete ellen szerzett két gólt. Az OTP Bank Liga 8. fordulójának érdekességei.

  Csak a DVTK tartja a lépést a Videoton FC-vel
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 8. fordulójának vasárnapi játéknapján az Újpest kétszer szerzett vezetést a Ferencváros ellen, a zöld-fehérek csak egyszer tudtak egyenlíteni.

  Újpesti siker a fővárosi derbin
 • Bajnokságok

  Öt mérkőzést rendeztek az OTP Bank Liga 8. fordulójának szombati játéknapján.

  Először nyert a PAFC, emberhátrányban fordított a DVTK
 • Bajnokságok

  Öt mérkőzést rendeznek ma az OTP Bank Liga 8. fordulójában. A Nyíregyháza a Győrt, a Diósgyőr a Honvédot, az MTK a Dunaújvárost, a Haladás a Videoton FC-t, a Puskás FC pedig a Pápát fogadja.

  Egyéves rossz sorozatot törne meg a Pápa

Facebook

Twitter

YouTube