Főoldal > Bajnokságok > OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

Pénteken két mérkőzéssel veszi kezdetét az OTP Bank Liga 2. fordulója, az MTK a Bozsik-stadionban fogadja a DVSC-t. A Ferencváros és az Újpest vasárnapi bajnokijára a két fővárosi csapat szurkolói csak elővételben vásárolhatnak jegyeket.
Puskás Akadémia - PMFC-Matias, péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban.

MTK Budapest - DVSC-Teva, péntek, 20.30

A mérkőzést Kispesten, a Bozsik-stadionban rendezik. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A mérkőzés napján, a helyszínen is lesz jegyértékesítés.

Videoton FC - Dunaújváros, szombat, 16.30

A szurkolók személyesen a VidiShopban és interneten a vidi.jegy.hu/search.php vásárolhatnak belépőket, 630-2200 forintos áron. A Sóstói Stadion kapui 14.30-tól nyitnak ki.

Nyíregyháza - MVM Paks, szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A nyíregyházi klubszékháznál lévő főbejárat mellett található két kőpénztár pénteken 9-14 óra között, szombaton 13.00 és 15.30 között nyitva lesz, így a mérkőzés napján ott is meg lehet venni a További jegyinformációk: http://nyiregyhazaspartacus.hu/

Kecskeméti TE - Haladás, szombat, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. Pénteken a Széktói Stadionban 15-18 óráig lehet megvásárolni a jegyeket, vasárnap pedig 9-12-ig tart nyitva az emeleti klubterem. A Haladás-szurkolók pénteken 10-16 óráig a Legea-Haladás Ajándékboltban vásárolhatnak vendégjegyet a mérkőzésre. A meccs napján a pénztárak 19.00 órakor nyitnak ki.

Lombard Pápa - Ferencváros, vasárnap, 16.30

A mérkőzésre szóló hazai jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A belépőket csütörtöktől Pápán, a Perutz-stadion jegypénztárában is meg lehet vásárolni – csütörtökön 10.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, pénteken 9.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, valamint szombaton 9.00 és 12.00 között. A mérkőzés napján nem lesz helyszíni jegyértékesítés a vendégszektorba. Aki tehát vendégbelépőt szeretne vásárolni, az csak elővételben, személyesen tudja megtenni mindezt. A vendégbelépők 1500 forintba kerülnek, amelyeket a fenti időpontokban a pápai stadionban, illetve Budapesten a Groupama Aréna Üllői út felé eső jegypénztárában lehet a megszokott időpontban, minden nap – hétvégén is: 10.00-tól este 8 óráig lehet megvásárolni. Minden jegy megvételéhez szükséges a szurkolói kártya (új, vagy kivételesen még a régi) bemutatása.

Győri ETO - Budapest Honvéd, vasárnap, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek személyesen vásárolhatók az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon. Jegyárak: 1000-2500 forint.

Újpest FC - DVTK, vasárnap, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A belépőjegy ára az interneten vásárolva 1300 forint. A mérkőzésre elővételben pénteken 17:00 és 20:00 között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között lehet megvásárolni a Megyeri úti külső pénztárban. A mérkőzés napján a hazai szurkolók számára az elővételi jegypénztár 16:30 órától tart nyitva. A többi pénztár, valamint a kapuk 19:00 órakor nyitnak ki. A találkozó napján kizárólag a Mildenberger utca felől lehet megközelíteni a stadiont, a Megyeri úti beléptető kapuk és pénztárak nem lesznek nyitva! A DVTK szurkolói a helyszínen nem tudják megvásárolni a jegyeket. Ők a DVTK Ajándékbolt üzleteinek nyitva tartási idejében, illetve pénteken és szombaton a Szusza Ferenc Stadion 1. pénztárában juthatnak belépőhöz.
nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank 6. fordulójának nyitómérkőzésén az MVM Paks 1-0-ra nyert a Szombathelyi Haladás otthonában.

  Győzelemmel távozott Szombathelyről a Paks
 • Bajnokságok

  Egy mérkőzést rendeznek ma az OTP Bank Liga 6. fordulójában. A Haladás az MVM-Paksot fogadja.

  Szombathelyen rajtol az OTP Bank Liga 6. fordulója
 • Bajnokságok

  Hétvégén rendezik az OTP Bank Liga 6. fordulóját, köztük az MTK-Ferencváros és az Újpest-Honvéd mérkőzést. Jegyinformációk a találkozókra.

  Fővárosi derbik a hétvégén - OTP Bank Liga jegyinformációk
 • Bajnokságok

  Szerdán rendezték az OTP Bank Liga 3. fordulójából elhalasztott Ferencváros-Dunaújváros bajnoki mérkőzést. A hazaiak 2-0-ra nyertek.

  A másik újoncot is legyőzte a Fradi
 • Bajnokságok

  Ma az Üllői úton pótolják a Ferencváros a Chelsea elleni stadionnyitója miatt elmaradt bajnoki mérkőzését. A zöld-fehérek az újonc Dunaújváros-PASE csapatát fogadják.

  Ismét újonc látogat a Groupama Arénába
 • Bajnokságok

  A KTE hat elveszített bajnoki után szerzett ismét pontot. Nemanja Nikolics sorozatban hatodik bajnoki mérkőzésén szerzett gólt, ez egyéni rekordja. ETO 2012. november 4. óta először játszott gól nélküli bajnoki mérkőzést. Gera Zoltán 2004. május 27. óta először szerzett magyar bajnoki gólt.

  Nikolicsnál csak öt csapat lőtt több gólt
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 5. fordulójának utolsó játéknapján három mérkőzést rendeztek. Hazai pályán nyert az FTC és a DVSC-Teva, idegenben szerzett három pontot a DVTK.

  Először győzött a Groupama Arénában a Fradi, Pécsett nyert a DVTK
 • Bajnokságok

  Három mérkőzéssel fejeződik ma be az OTP Bank ötödik fordulója. A Ferencváros az első bajnoki találkozóját játssza az új Groupama Arénában. Az eddig nyeretlen PMFC a veretlen Diósgyőrt fogadja. Az ismét két nemzetközi kupamérkőzés között lévő DVSC-Teva hazai pályán kísérli meg a felzárkózást az élbolyhoz.

  Az első bajnoki az FTC új stadionjában
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján 5-0-ra nyert a Vidi az MTK ellen, gólnélküli döntetlent játszott a Paks és az Újpest, a Dunaújváros és a Kecskemét, valamint a a Győr Pápán.

  Öt gólt rúgott a Vidi az MTK-nak
 • Bajnokságok

  Négy mérkőzést rendeznek ma az OTP Bank Ligában. Az első négy fordulóban mutatott produkciók alapján rangadónak minősíthető mind a paksi, mind a székesfehérvári találkozó.

  Az idáig hibátlan Vidi otthonába megy az MTK

Facebook

Twitter

YouTube