Főoldal > Bajnokságok > OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

OTP Bank Liga 2. forduló - jegyinformációk

Pénteken két mérkőzéssel veszi kezdetét az OTP Bank Liga 2. fordulója, az MTK a Bozsik-stadionban fogadja a DVSC-t. A Ferencváros és az Újpest vasárnapi bajnokijára a két fővárosi csapat szurkolói csak elővételben vásárolhatnak jegyeket.
Puskás Akadémia - PMFC-Matias, péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban.

MTK Budapest - DVSC-Teva, péntek, 20.30

A mérkőzést Kispesten, a Bozsik-stadionban rendezik. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A mérkőzés napján, a helyszínen is lesz jegyértékesítés.

Videoton FC - Dunaújváros, szombat, 16.30

A szurkolók személyesen a VidiShopban és interneten a vidi.jegy.hu/search.php vásárolhatnak belépőket, 630-2200 forintos áron. A Sóstói Stadion kapui 14.30-tól nyitnak ki.

Nyíregyháza - MVM Paks, szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A nyíregyházi klubszékháznál lévő főbejárat mellett található két kőpénztár pénteken 9-14 óra között, szombaton 13.00 és 15.30 között nyitva lesz, így a mérkőzés napján ott is meg lehet venni a További jegyinformációk: http://nyiregyhazaspartacus.hu/

Kecskeméti TE - Haladás, szombat, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. Pénteken a Széktói Stadionban 15-18 óráig lehet megvásárolni a jegyeket, vasárnap pedig 9-12-ig tart nyitva az emeleti klubterem. A Haladás-szurkolók pénteken 10-16 óráig a Legea-Haladás Ajándékboltban vásárolhatnak vendégjegyet a mérkőzésre. A meccs napján a pénztárak 19.00 órakor nyitnak ki.

Lombard Pápa - Ferencváros, vasárnap, 16.30

A mérkőzésre szóló hazai jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A belépőket csütörtöktől Pápán, a Perutz-stadion jegypénztárában is meg lehet vásárolni – csütörtökön 10.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, pénteken 9.00 és 12.00, valamint 14.00 és 17.00 között, valamint szombaton 9.00 és 12.00 között. A mérkőzés napján nem lesz helyszíni jegyértékesítés a vendégszektorba. Aki tehát vendégbelépőt szeretne vásárolni, az csak elővételben, személyesen tudja megtenni mindezt. A vendégbelépők 1500 forintba kerülnek, amelyeket a fenti időpontokban a pápai stadionban, illetve Budapesten a Groupama Aréna Üllői út felé eső jegypénztárában lehet a megszokott időpontban, minden nap – hétvégén is: 10.00-tól este 8 óráig lehet megvásárolni. Minden jegy megvételéhez szükséges a szurkolói kártya (új, vagy kivételesen még a régi) bemutatása.

Győri ETO - Budapest Honvéd, vasárnap, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek személyesen vásárolhatók az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon. Jegyárak: 1000-2500 forint.

Újpest FC - DVTK, vasárnap, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. A belépőjegy ára az interneten vásárolva 1300 forint. A mérkőzésre elővételben pénteken 17:00 és 20:00 között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között lehet megvásárolni a Megyeri úti külső pénztárban. A mérkőzés napján a hazai szurkolók számára az elővételi jegypénztár 16:30 órától tart nyitva. A többi pénztár, valamint a kapuk 19:00 órakor nyitnak ki. A találkozó napján kizárólag a Mildenberger utca felől lehet megközelíteni a stadiont, a Megyeri úti beléptető kapuk és pénztárak nem lesznek nyitva! A DVTK szurkolói a helyszínen nem tudják megvásárolni a jegyeket. Ők a DVTK Ajándékbolt üzleteinek nyitva tartási idejében, illetve pénteken és szombaton a Szusza Ferenc Stadion 1. pénztárában juthatnak belépőhöz.
nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Bajnokságok

  Két mai mérkőzéssel egyenesedik ki az OTP Bank Liga táblázata. Délután rendezik a rossz idő miatt elhalasztott, illetve félbeszakadt találkozókat.

  Kecskeméten és Pakson kiegyenesítik a táblázatot
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 11. fordulójában a DVSC-Teva 2-1-re nyert a Sóstói Stadionban.

  A címvédő vette el a Vidi veretlenségét
 • Bajnokságok

  Két rangadóval zárul az OTP Bank Liga 11. fordulója délután. A listavezető Videoton FC, s a tavaly őszi önmagához képest jobban teljesítő Újpest FC mellett a 2013–2014-es idény két legjobbja, a DVSC-Teva és a Győri ETO szerepel, két utóbbi feledtetné az elmúlt hetek csalódásait.

  Nyolc éve nem nyert az ETO ellen az Újpest
 • Bajnokságok

  Öt mérkőzéssel folytatódik szombaton az OTP bank Liga 11. fordulója.

  Az idegenben veszélyes PMFC érkezik a Ferencvároshoz
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 11. fordulójának pénteki mérkőzésén az újvárosiak hazai pályán 1-0-ra legyőzték a Haladást.

  Először nyert a Dunaújváros
 • Bajnokságok

  Egy mérkőzést rendeznek pénteken az OTP Bank Liga 11. fordulójában. Az újonc Dunaújváros-PASE először szerepel valóban hazai pályán az idényben.

  OTP Bank Liga: mindkét csapatra ráférne a javítás
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 11. fordulójának rangadóját az eddig százszázalékos Videoton FC és a címvédő DVSC-Teva játssza vasárnap, a Sóstói Stadionban.

  Két év után győzheti le bajnokin a Lokit a Vidi
 • Női NBI

  A Jet-Sol Liga 5. fordulója akár egy viszonylag egyszerű képlettel is leírható: győzött a két, a közvélemény által legerősebbnek ítélt csapat, az MTK Hungária és a Ferencváros - a "többiek" pedig döntetlent játszottak.

  Féltucat góllal melegített az MTK a Bajnokok Ligájára
 • Bajnokságok

  Az OTP Bank Liga 10. fordulójának vasárnapi játéknapján az MTK a Nyíregyházát, a Haladás a Lombard Pápát győzte le hazai pályán.

  Zsinórban ötödször nyert az MTK
 • Bajnokságok

  Két mérkőzéssel fejeződik be az OTP Bank Liga 10. fordulója, amellyel – az elmaradt mérkőzéseket nem számítva – a csapatok teljesítik az első kör kétharmadát. Az MTK a Nyíregyházát, a Haladás a Pápát fogadja.

  Alsóházi rangadó Szombathelyen

Facebook

Twitter

YouTube