Vad II Istvánék a Panathinaikosz EL-selejtezőjén

2014. augusztus. 19., 20:32   |    

Vad II Istvánék a Panathinaikosz EL-selejtezőjén

Augusztus 21-én, csütörtökön 20 órától Vad II István sípjelére kezdődik a Panathinaikosz–Midtjylland Európa Liga-selejtező mérkőzés.

Az EL-selejtező 4. fordulójának első felvonásán a görög és a dán bajnokság előző kiírásának bronzérmesei találkoznak az athéni Apostolos Nikolaidisz stadionban. A meccset magyar játékvezetői négyes dirigálja.

A Bajnokok Ligája selejtezőjében bár gól nélküli döntetlent ért el a Panathinaikosz a Standard Liege vendégeként, a görögországi visszavágót a belgák nyerték 2-1-re. Így az 1908-ban alapított hússzoros bajnok és tizennyolcszoros kupagyőztes az EL-ben folytathatja. Torghelle Sándor és Rudolf Gergely egykori klubja a hétvégén rajtol a bajnokságban a Pintér Ádámot is a soraiban tudó Levadiakosz otthonában.

A Midtjylland másfél évtizedes múltú együttes: 1999-ben az Ikast FS és a Herning Fremad egyesülésével jött létre. Az aktuális dán bajnokság ötödik fordulója után listavezető, így kellő önbizalommal várhatja a csütörtöki összecsapást a forró hangulatú katlanban.

A Panathinaikosz–Midtjylland mérkőzést Vad II István vezeti, asszisztensei Albert István és Berettyán Péter lesznek, a tartalék-játékvezetői teendőket pedig Farkas Ádám látja el.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS