OTP Bank Liga 5. forduló - jegyinformációk

2014. augusztus. 21., 13:25   |    

OTP Bank Liga 5. forduló - jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában többek között Székesfehérvárra megy az MTK, Pécsre utazik a DVTK.

Budapest Honvéd - Puskás Akadémia
Péntek, 19:00

A klub e héttől ingyenesen bocsátja ki a szurkolói kártyákat, ezért azok, akik korábban fizettek a kártyáért, visszaigényelhetik a kártya árát. A következő két hazai találkozó előtt (augusztus 22., Budapest Honvéd- Puskás Akadémia és szeptember 13., Budapest Honvéd - Haladás) kuponra váltható be a klubkártya ára (1000 forint) a Bozsik Stadion 2-es kapujánál lévő pénztárban. A kuponokat szeptember 30-ig a Bozsik Stadion büféjében vagy az Ajándékboltban lehet levásárolni. Azoknak, akik szeptember 30-ig nem élnek a visszaváltási lehetőséggel, a klub köszöni a támogatást. Augusztus 22-én, pénteken a pénztár a megszokottnál hamarabb, 15 órakor nyit (19 órakor zár), hogy a kuponokat igénylők kiszolgálására legyen elegendő idő. A mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és TEX jegyirodáiban lehet belépőt vásárolni.

MVM Paks - Újpest FC
Szombat, 16:30

A hazai klub a várható nagy érdeklődés miatt újabb pénztárt nyit a vendégszektorban, a helyszűke miatt azonban így is csak két pénztár működhet. A mérkőzés előtti torlódások elkerülése érdekében ezért a vendégcsapat szimpatizánsainak ajánlott, hogy jegyüket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolják meg elővételben. Ha nem áll módjukban az interneten vásárolni, akkor Budapesten a TEX jegyirodáiban tehetik meg.
A vendégszektorba szóló jegyeket Tolna megyében is megvásárolhatják a következő helyeken:
PAKSI FC KLUBHÁZ (Paks, Fehérvári út 29.)
Nyitva tartás:
Csütörtök: 14 – 18
Péntek: 14 – 18
Szombat: 10 órától

Egyéb helyek:
IBUSZ Paks, Dózsa Gy.u.29. Tel.: 75/510-139
IBUSZ Szekszárd, Széchenyi u.40. Tel.: 74/4497430
IBUSZ Kalocsa, Szent István u.37. Tel.: 78/462-012
IBUSZ Jegykiállítási díj: 1000 Ft-ig 250Ft, 1000 Ft felett: 350 Ft

Romcar Travel Tolna, Bajcsy-Zsilinszky u. 18-20. Tel.: 74/443-828 Jegykiállítási díj: 250 Ft
Romcar Travel Szekszárd, Széchenyi u.18-20 74/510-367 Jegykiállítási díj: 250 Ft

Kecskeméti TE - Dunaújváros PASE
Szombat, 18:30

Az online jegyvásárló felület működik, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon a szokásos módon vásárolhatók meg a belépők. A személyes adatok megadása és a hely kiválasztása után bankkártyás utalással lehet véglegesíteni a tranzakciót, a jegy pedig egy nyomtató segítségével már el is készíthető. A helyi klub drukkereinek egy része az őszi bérletről is érdeklődött, ezeket az elővételes időpontokban még árulja a klub, és klubkártyát is készít hozzá. A kártyák használata szeptember 15-től kötelező az élvonalbeli bajnoki, valamint a Magyar Kupa meccseken is, addig az elővételes időpontokban a kártya elkészítése minden szurkolónak ingyenes. A már érvényes bérlettel rendelkezőknek az őszi szezonban a hazai meccseken még nem kötelező a kártya, de idegenbeli bajnokikon és válogatott meccseken ugyanúgy szükséges a belépéshez.

Az elővételes jegyvásárlás csütörtökön és pénteken 15 és 18 óra között, szombaton 9-től -12 óráig lesz a Széktói Stadion főépületében. A vendégszurkolóknak egységesen 1400 forintba kerül a belépő, elővételben az online felületen (meccsjegy.mlsz.hu) is van mód a jegyvásárlásra. A vendégpénztár másfél órával a kezdés előtt nyit. A rendező klub arra kéri drukkereit, hogy éljenek az elővétel adta lehetőségekkel, és szerezzék be minél hamarabb a klubkártyát is.

Videoton FC - MTK Budapest
Szombat, 18:30

Jegyeket online is vásárolhatnak (itt). A 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál. A gyermekek részére 500 forintért szezonbérlet is vásárolható, amellyel elkerülhető a mérkőzés előtti sorban állás a jegypénztáraknál. A Sóstói Stadion kapui 16:30-tól nyitnak augusztus 23-án.

Jegyértékesítési helyszínek:
Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)
Külső 2/A pénztár: a mérkőzések előtt két órával
Sóstói Stadion főpénztár: csütörtök-péntek 15 órától 18 óráig
VidiShop (Piac tér 4.): hétköznap : 9:30-tól 17 óráig (ebédszünet: 12:30-13:00)
Auchan: minden nap 8-tól 20 óráig a vevőszolgálati pultnál
Tourinform iroda: Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház, főszezon: (július 1. - augusztus 31.) Hétköznap: 9.00 – 18.00 Hétvégén: 10.00 – 18.00

Lombard Pápa - Győri ETO
Szombat, 20:30

A rendező klub tájékoztatása szerint a mérkőzésre augusztus 19-én, 14 órától kezdődött el az elővételi jegyértékesítés a Perutz Stadionban.
A Perutz Stadion pénztári nyitva tartása:
augusztus 21., csütörtök, 9 órától 12 óráig 14 órától 17,00 óráig
augusztus 22., péntek, 9 órától 12 óráig 14 órától 17 óráig
augusztus 23., szombat, 9 órától 13 óráig 15 órától folyamatosan.

A jegyek továbbra is névre szólóan készülnek, ezért mindenkinek rendelkeznie kell születési helyet és születési dátumot igazoló okmánnyal. Ez vonatkozik a 14 éven aluli gyermekekre és a PELC utánpótlás sportolóira is, akik a továbbiakban is 0 Ft-os jeggyel látogathatják a mérkőzéseket.
A mérkőzés előtti torlódás elkerülése érdekében a szurkolóknak ajánlott, hogy elővételben vásárolják meg belépőiket.
A vendégszurkolóink elővételben a hazai pénztáraknál is vásárolhatnak jegyet. A mérkőzés napján a vendégpénztár 15 órakor nyit.

Ferencvárosi TC - Nyíregyháza Spartacus
Vasárnap, 16:30
A találkozóra augusztus 19-én, kedden reggel 10 órától kezdte meg a klub a jegyárusítást, mindazoknak, akik már kiváltották a szurkolói kártyájukat, a Groupama Arénánál található Jegy- és regisztrációs központban. Az online jegyértékesítés folyamatos.
A jegypénztár nyitva tartása:
hétköznapokon (hétfőtől péntekig): 10-től 18 óráig
szombaton: 9-től 13 óráig
vasárnap: zárva (kivéve meccsnapokon).
A mérkőzésre online is lehet jegyet venni itt

PMFC-Matias - Diósgyőri VTK
Vasárnap, 18:30

A szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, a PMFC címerre kattintva vásárolhatják meg a jegyeket elővételben. Az internetes jegyvásárláskor meg kell adni a nevet, születési helyet és időt. A szurkolók figyeljenek a pontos helyesírásra, mert egyezniük kell a jegyen szereplő adatoknak a személyi igazolványon szereplő adataikkal. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Az interneten vásárolt jegyeket mindenképpen otthon nyomtassák ki a szurkolók, a stadionban erre annak ellenére sincs lehetőség, hogy a rendszer ezt felajánlja.
Aki teheti, vásárolja meg a jegyét elővételben. Az új rendszer alkalmazása miatt előfordulhat, hogy nem gyors és nem zökkenőmentes a bejutás. Aki nem akarja lekésni a mérkőzés elejét, az keresse fel a pécsi Ticket Express jegyirodák egyikét, vagy a meccsjegy.mlsz.hu-t, és váltsa meg belépőjét elővételben.

Elővételi lehetőségek:

Partyzoo Jegyiroda (7624 Pécs, Ferencesek u. 26.)
PMFC-MATIAS Stadion, Klubház (7633 Pécs, Stadion u. 2.)
A mérkőzés napja előtt a hazai szurkolók részére a Stadion utcai klubház emeletén is értékesít a klub jegyet (nyitva: hétfőtől-péntekig 8-tól 16 óráig).
Az Újmecsekaljai Stadion vendégszektorába a jegyek elővételben 1200, a helyszínen 1400 forintba kerülnek. A diósgyőri szurkolóknak is ajánlott, hogy elővételben vegyék meg a jegyüket, elkerülve ezzel a helyszíni sorban állást.
A vendégszurkolók számára a pécsi stadionban a megszokott, kapu mögötti szektor áll majd rendelkezésre. A vendégszektorba is lehet diák és nyugdíjas jegyet kiváltani elővételben 800, illetve a helyszínen 1000 forintért. Diákjegy vásárlására érvényes diákigazolvány, nyugdíjasjegyre pedig személyi igazolvány felmutatása után van lehetőség a helyszínen.
Az Újmecsekaljai Stadion pénztára vasárnap 16:30 órától várja a szurkolókat.

DVSC-TEVA - Szombathelyi Haladás
Vasárnap, 20:30

A mérkőzéssel kapcsolatos legfőbb információkat ezen az oldalon lehet olvasni. Itt az is látható, hogy melyek azok a jegyek, amelyek már elkeltek. Az online jegyértékesítés értelemszerűen folyamatos, és a stadion pénztárai is nyitva tartanak egészen a mérkőzés megkezdését követő egy óráig, 21 óra 30 percig (ha a belépők nem kelnek el). A Nagyerdei Stadion jegypénztárai minden nap (a szombatot is beleértve) 10 órától 17 óráig nyitva tartanak, vasárnap pedig ez előbb említett időpontban zárnak. A mérkőzésre itt lehet online jegyet venni.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS