Merkantil Bank NB II: a Vasas hibátlanul az élen

2014. szeptember. 01., 09:58   |    

Merkantil Bank NB II: a Vasas hibátlanul az élen

A Vasas Balmazújvárosban nyert, a Mezőkövesd Kaposváron döntetlenezett, kiütéssel győzött a Soroksár Siófokon Merkantil Bank NB II 3. fordulójában. Az angyalföldiek egyedüliként állnak hibátlan mérleggel.

Az SZTK-Erima Szepessy, Tóth és Szabó góljaival 3-1-re legyőzte a vendég Zalaegerszeget. A mérkőzésen Délczeg 9. percben szerzett találatával még a zalaiak vezettek, de csak a 40. percig, amikor egyenlített a Szigetszentmiklós, majd a második játékrészben a hazaiak két gólt is lőttek, megszerezve a három pontot. A Cegléd szegedi vendégjátéka során a hazaiak kétszer kerültek hátrányba, de a házigazdák mindkétszer egyenlítettek, másodszorra ráadásul emberhátrányban. A Békéscsaba Kertész góljával nyert otthon a Sopron ellen, a Gyirmót Présinger találatával szerezte meg a három pontot Ajkán. Az újonc Soroksár siófoki négygólos győzelmével a harmadik helyre lépett fel a kilencedikről.

A Szolnok Lengyel duplájával nyert a Csákvár ellen. A két tavalyi elsőosztályú csapat összecsapása döntetlennel zárult, a Mezőkövesd és a Kaposvár megosztozott a pontokon. A Vasas Balmazújvárosban nyert 4-0-ra, a piros-kékek az első félidőben nagy előnyre tettek szert, Ferenczi kétszer is betalált, Remili tovább növelte az előnyt, majd Ádám Martin a második játékrész 62. percében biztossá tette a győzelmet. A bajnokságban a Vasas az egyedüli százszázalékos együttes, veretlen a Mezőkövesd, a Kaposvár és a Szeged is.

A 3. forduló összes eredménye:

SZTK-ERIMA - ZTE FC 3-1
SZEGED 2011-GROSICS AKAD. - CEGLÉDI VSE 2-2
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - SOPRONI VSE-GYSEV 1-0
FC AJKA - GYIRMÓT FC GYŐR 0-1
FGSZ SIÓFOK - SOROKSÁR SPORT CLUB 0-4
SZOLNOKI MÁV-STADLER RAIL - AQVITAL FC CSÁKVÁR 2-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC - MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 1-1
BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ - VASAS FC 2-4

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS