Német siker a Buzánszky Kupán

2014. szeptember. 23., 12:36   |    

Német siker a Buzánszky Kupán

A német Fritz Walter Alapítvány nyerte meg hétvégén a dorogi Buzánszky Kupát.

Immár negyedik alkalommal rendezte meg az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága a Buzánszky Kupát Dorogon. A Dorogi FC, a német Fritz Walter Alapítvány, a Csolnok és a Nyergesújfalui csapatai csaptak össze bányásznapon. A tornát a német Fritz Walter Alapítvány csapat nyerte, megelőzve a Nyergesújfalu, Csolnok és a hazai Dorogi FC csapatát, a viadalt megtekintette Buzánszky Jenő a torna névadója is.

A kapcsolat tovább folytatódik, hiszen november elején egy megyei csapat részt vesz a Kaiserslauternben megrendezésre kerülő Fritz Walter Kupán.

- Már negyedik éve rendezzük meg hagyományosan a Buzánszky Kupát, itt Dorogon a Fritz Walter Alapítvány támogatásából épült műfüves sportpályán. Udvarias házigazdának bizonyultunk, hiszen a tornát a német csapat nyerte meg. A magyar utánpótláscsapatoknak minél több nemzetközi mérkőzést kellene játszaniuk, ezúttal is bebizonyosodott, hogy ezek a mérkőzések mind elősegítik fejlődésüket. Komárom-Esztergom megye szerencsés helyzetben van, hiszen szlovákiai és német partnerkapcsolattal is rendelkezünk, így játékosaink minden évben találkoznak egymással - mondta Khéner László, megyei igazgató.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS