Kassai Viktorék Törökországban

2014. szeptember. 30., 11:56   |    

Kassai Viktorék Törökországban

A labdarúgó Európa Liga csoportkörének 2. fordulójában a Trabzonspor–Legia Warszawa mérkőzésen bíráskodik a magyar játékvezetői hatos.

Az L-csoport nyitókörében a varsói Legia a bosnyák Radovic góljával verte a belga Lokerent a lengyel fővárosban. Eközben a Trabzonspor a Metalist Harkiv vendége volt az ukrajnai Lviv városában. A törökök Constant találatával szereztek vezetést, amire Homenyuk válaszolt, a slusszpoén a 94. percben érkezett: A. Papadopoulos megmozdulása révén 2-1-re győzött a Turkcell Süper Lig hétszeres bajnokcsapata, nyolcszoros kupagyőztese. A két sikeresen bemutatkozó együttes október 2-án 19 órától egymással mérkőzik a Hüseyin Avni Aker Stadyumu fanatikus közönsége előtt Trabzon városában.

A találkozót Kassai Viktor vezeti, és miként szombaton, a Kecskemét-Nyíregyháza bajnokin, ezúttal is Ring György és Tóth Vencel lesznek az asszisztensei, a tartalék játékvezető szerepét pedig Kispál Róbert tölti be. Az alapvonali játékvezetői teendőket Bognár Tamás és Fábián Mihály látják el.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS