Diósgyőrbe látogat a Ferencváros - hétvégi jegyinformációk

2014. október. 02., 09:57   |    

Diósgyőrbe látogat a Ferencváros - hétvégi jegyinformációk

Szombaton 14 órakor Miskolcon rendezik a forduló rangadóját. Jegyinformációk az OTP Bank Liga 10. fordulóján

PUSKÁS AKADÉMIA FC - GYŐRI ETO FC
péntek 19:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express irodáiban. A belépőket a Pancho Aréna jegypénztáraiban csütörtökön 14-18 óra között és a mérkőzés előtt is meg lehet váltani 1000 forintos egységáron.

DVTK - FERENCVÁROSI TC
szombat 14:00

A belépőket elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. Személyesen a DVTK Szinvaparkban található üzletében, a Diósgyőri Stadion konténerpénztárában, és országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is lehet jegyeket vásárolni. Mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai. A vendégszurkolók csütörtökön és pénteken 10.00 és 18.00 között a Groupama Arénánál található Jegy- és Regisztrációs Központjában egységes, 1400 forintos áron megválthatják belépőjüket. Szombaton, a mérkőzés napján már csak a kifizetett jegyek átvétele lehetséges.A találkozóra online is péntekig lehet jegyet vásárolni, az online megvásárolt jegyek esetében a vendégek szurkolói személyesen vehetik át a belépőket. Az átvételre a Groupama Aréna jegypénztárában szerdától péntekig 10 és 18 óra között nyílik lehetőség, szombaton, a mérkőzés napján a jegyek átvétele a DVTK Stadion vendégszektorának belépőjénél kialakított átvételi ponton lehetséges!

DVSC-TEVA - BUDAPEST HONVÉD
szombat, 16:00

A Nagyerdei Stadion pénztáraiban csütörtökön és pénteken minden nap 10 és 18 óra között válthatók jegyek a találkozóra, a mérkőzés napján az első félidő végéig van lehetőség a jegyvásárlásra. Interneten a http://nagyerdeistadion.hu/Stadium/Event/view/id/9100 oldalon lehet megváltani a belépőket 1000-3500 forintos áron.

MVM-PAKS - KECSKEMÉTI TE
szombat, 18:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express irodáiban. A hazai stadion klubházában csütörtökön és pénteken 14-18 óra között, szombaton 12 órától 16 óráig lehet megvásárolni a belépőket a találkozóra, ebben az időpontban még lehetőség van klubkártya kiváltására is. A hazai pénztárak 16 órakor nyitnak, de ekkor szurkolói kártyát már nem lehet kiváltani.

PMFC-MATIAS - VIDEOTON FC
szombat, 18:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express irodáiban. Személyesen a Stadion utcai klubház emeletén csütörtökön és pénteken 8-17 óra között válthatóak jegyek a mérkőzésre, ezekben az időpontokban lehetőség van klubkártya kiváltására is. Az Újmecsekaljai Stadion pénztára szombaton 16:00 órától várja a szurkolókat. Jegyárak: 1000-2200 forint.

ÚJPEST FC - DUNAÚJVÁROS
szombat, 20.00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Akik személyesen szeretnék megváltani belépőjüket, pénteken 16-20 óra között a Megyeri úti jegypénztárban, szombaton 16-20 óra között a Mildenberger utcai jegypénztárban tehetik meg. Szombaton 16-20 óra között klubkártyát is válthatnak ki a szurkolók a jegyvásárlás helyszínén.

MTK BUDAPEST - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
vasárnap, 16:30

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express irodáiban. A mérkőzés napján a Bozsik Stadionban, a találkozón helyszínen is megválthatják jegyeiket a szurkolók, a jegypénztárak 14:30-kor nyitnak.

SZOMBATHELYI HALADÁS - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC
vasárnap, 18:30

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A Legea-Haladás Ajándékboltban hétfőtől-péntekig 10-16, szombaton 10-12 óráig, míg a stadion Bartók Béla körúti vendégpénztárában csütörtökön és pénteken 15 és 19 óra között lehet elővételben klubkártyával jegyet vásárolni. Ingyenes klubkártya mindkét helyen váltható. Az álló, kanyar és korzó belépő elővételben 500 forintért kapható. A vendégjegyek elővételben 500, a meccs napján 1400 forintért válthatók. A stadion vendég jegypénztára 17:00 órakor nyit a mérkőzés napján.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS