OTP Bank Bozsik-program: szombaton tanévnyitó fesztivál Telkiben

2014. október. 02., 14:02   |    

OTP Bank Bozsik-program: szombaton tanévnyitó fesztivál Telkiben

Az OTP Bank Bozsik-program 2014/2015-ös tanévének Intézményi-program nyitó eseményére hatszáz gyermeklabdarúgó részvételét várják a szervezők a meghívott intézményi és egyesületi korosztályokban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség minden évben kétszer, a tanév elején és végén nagyszabású gyermeklabdarúgó fesztivált rendez, amelyen az OTP Bank Bozsik-programban résztvevő intézmények, egyesületek fiataljai töltenek el közös focizással egy egész napot. Az idei tanévnyitó fesztivált szombaton rendezik meg az MLSZ telki edzőközpontjában, az egész napos programon hatszáz óvodás és iskolás vesz részt.

Az általános iskolás fiúk és a lányok is három-három korcsoportban mérik össze tudásokat tornarendszerben, míg a legkisebbek, az U7-es és U9-es korosztály tagjai Grassroots-fesztiválon ismerkedhetnek a labdarúgással.

- A tanévnyitó fesztiválra azon intézmények jelentkezhettek, amelyek regisztráltak az OTP Bank Bozsik-program új idényébe - mondta Majoros Attila intézményi programvezető. - Az intézmények idei évadra szóló regisztrációja október 15-ig tart, nagy örömünkre szolgál, hogy már most túlszárnyaltuk a tavalyi 67 ezres létszámot, a következő két hétben várhatóan eléri a 70 ezret az intézményi programban résztvevő gyerekek száma. A fesztiválra legtöbben Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Nógrád és Tolna megyéből érkeznek, de az ország szinte minden része képviselteti magát az eseményen.

A fesztiválon résztvevő minden csapat ajándék adidas labdával tér haza, és az összes játékos külön-külön is ajándékokat kap. Ezen kívül a legjobb csapatok és játékosok díjazásban részesülnek, az OTP Bank a korosztályok gólkirályai és a legsportszerűbb csapatok számára ajánlott fel különdíjat, melyeket Nyilasi Tibor és Fenyvesi Máté személyében legendás labdarúgók adnak át a gyerekeknek.

A fesztivál vendége lesz Szász Kitti freestyle-világbajnok, aki természetesen bemutatóval is készül majd, valamint a meccsek között különböző érdekes programok várják a gyerekeket. Egész nap üzemel majd a homokfoci pálya, ahol kicsik és nagyok próbálhatják ki a strandlabdarúgást, emellett kézműves sátor, arcfestés és más egyéb programok várják az érdeklődőket.

A tanévnyitó fesztivál helye: Globall Football Park, 2089 Telki, Szajkó u. 39.
Időpont: 2014. október 04. (szombat)

A fesztivál programja:

Mérkőzések kezdete: 09.30
Grassroots Fesztivál: 10.00 és 13.30
Megnyitó ünnepség: 12.00
Eredményhirdetés: 15.30

A résztvevő korcsoportok:

O. kcs. - (2008.01.01.után születettek) Grassroots Fesztiválon vesznek részt
I. kcs. - (2006.01.01.után születettek) Grassroots Fesztiválon vesznek részt
II. kcs. fiú - (2004.01.01.után születettek) 5 egyesületi és 5 iskolás csapat
II. kcs. lány - (2004.01.01.után születettek) 5 iskolás csapat
III. kcs. fiú - (2002.01.01.után születettek) 5 egyesületi és 5 iskolás csapat
III. kcs. lány - (2002.01.01.után születettek) 5 iskolás csapat
IV. kcs. fiú - (2000.01.01.után születettek) 5 iskolás csapat
IV. kcs. lány - (2000.01.01.után születettek) 5 iskolás csapat

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS