Ismét összejött a válogatottak klubja

2014. október. 06., 22:29   |    

Ismét összejött a válogatottak klubja

A kifejezetten jól sikerült első két alkalom után harmadszorra gyűltek össze a korábbi válogatott futballisták a Válogatott Labdarúgók Klubjában.

A Danubius Hotel Gellértben tartott klubdélutánon mintegy 30 korábbi válogatott játékos gyűlt össze, hogy véleményt cseréljen a magyar labdarúgás aktuális kérdéseiről, felidézze a régi közös emlékeket, sztorikat. Az eseményen olyan egykori kiválóságok tették tiszteletüket, mint Göröcs János, Szűcs Lajos, Rákosi Gyula, Mucha József, Fenyvesi Máté, Ihász Kálmán, Izsó Ignác, Raduly József, Dunai Antal, Puskás Lajos, Tamás Gyula, Nagy Antal, Gyimesi László, vagy Wukovics László.

Megjelent a klubdélutánon Egervári Sándor, korábbi szövetségi kapitány is, így ő is meghallgatta Szalai László előadását az edzőképzés elmúlt másfél évben történt átalakításáról. A jelenlévők elismeréssel fogadták az edzőképző központ vezetőjének szavait, és többen is hozzászóltak előadásához.

A délután jó hangulatú, egymás ugratásával fűszerezett sztorizgatással ért véget, majd a jelenlévők azzal váltak el egymástól, hogy novemberben, a Magyar Labdarúgás Napján ismét találkoznak.


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS