Kulcsár Katalinék oroszországi BL-selejtezőn

2014. október. 19., 18:54   |    

Kulcsár Katalinék oroszországi BL-selejtezőn

A Zvezda 2005–Stjarnan párharc tétje a legjobb 16 közé jutás volt a női Bajnokok Ligájában.

Az első felvonást az orosz együttes nyerte 5–2-re az izlandi bajnok otthonában, ám a visszavágó korántsem volt eseménytelen. Perm városában a Zvezda-stadionban Kulcsár Katalin sípjelére kezdődött a visszavágó. A 2015-ös kanadai világbajnokságra készülő FIFA-játékvezető a 17. percben második sárga lappal kiállította Pedersent, így a vendégek emberhátrányban folytatták a mérkőzést. A félidőben 1–0-ra vezetett a négy ukrán, egy-egy örmény és kameruni légióst és szerb edzőt foglalkoztató házigazda, a 64. percben pedig már 3–0 volt az állás.

Ekkor villant az újabb piros (szintén második sárga után), Suslova mehetett idő előtt zuhanyozni, így egyenlő létszámmal játszották tovább a mérkőzést. Thorsteinsdottír szépített, utána az oroszok kihagytak egy tizenegyest, a végeredmény maradt a 3–1, összesítésben tehát 8–3-mal a Zvezda 2005 kvalifikálta magát a nyolcaddöntőbe.

Kulcsár Katalin munkáját dr. Kulcsár Judit és Hima Andrea asszisztensként segítették, a tartalék-játékvezetői teendőket Yana Mazanova látta el.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS