Zárt kapus BL-csoportmeccsen a magyar bírói hatos

2014. október. 19., 19:05   |    

Zárt kapus BL-csoportmeccsen a magyar bírói hatos

Különleges élményben lesz része a magyar játékvezetői hatosnak, ugyanis az UEFA eltiltása miatt a moszkvai lelátókon nem ülhetnek nézők a keddi BL-csoportmérkőzésen.

A labdarúgó Bajnokok Ligája E csoportjában, kedden 18 órától a Khimki Arénában látja vendégül a CSZKA Moszkva a Manchester City együttesét. Speciális körülmények várnak a mérkőző felekre: az Európai Labdarúgó-szövetség etikai és fegyelmi bizottsága úgy döntött, hogy az orosz CSZKA Moszkva a következő három hazai európai kupamérkőzésére nem engedhet be nézőket. Az orosz klub a szeptember 17-én lejátszott Roma–CSZKA Moszkva (5–1) BL-csoportmérkőzést kísérő rasszista megnyilvánulások, továbbá pirotechnikai eszközök játéktérre dobálása és egyéb lelátói rendbontások miatt kapta a súlyos büntetést – ráadásul visszaesőként.

A bajnoki főpróba roppant sikeres volt: az addig veretlen Kubany Krasznodar együttesét 6-0-ra győzte le a CSZKA. E napon a Manchester City szintén gólgazdag találkozón 4-1-re győzte le a Tottenham együttesét. Szintén szombaton Vad II István a gól nélküli Pápa-Diósgyőr meccset vezette.

Kedden pedig a CSZKA Moszkva–Manchester City összecsapás vár az BL-ben legutóbb a Galatasaray–Anderlecht (1–1) mérkőzést dirigáló FIFA-játékvezetőre. Ezúttal is Albert István és Berettyán Péter lesznek az asszisztensei, az alapvonali játékvezetői teendőket Andó-Szabó Sándor és Szabó Zsolt látják el, míg a tartalék-játékvezető szerepét Viszokai László tölti be.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS