OTP Bank Liga, 12. forduló: nem jók a Fradi előjelei

2014. október. 22., 13:44   |    

OTP Bank Liga, 12. forduló: nem jók a Fradi előjelei

A 12. fordulóban is a címvédő DVSC-Teva játssza a hétvége rangadóját, hazai pályán fogadja a Ferencvárost. A vendég Fradi őszi idegenbeli mérlege gyengébb, mint a tavaszi, ráadásul 2001 óta csak egyszer, tavaly tudott nyerni a Loki ellen vendégként.

DVSC-TEVA–FERENCVÁROS
(Október 26., vasárnap, 16.30)

Mind a két csapatra ráférne a javítás. A Lokit fájó pofonok érték már új stadionjában, Kondás Elemér együttese hét bajnoki találkozójából csak négyet nyert meg. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy az elmúlt hetekben javult az együttes teljesítménye, a Honvéd elleni fölényes hazai és listavezető elleni értékes idegenbeli győzelem kozmetikázott a mérlegen. A cívisváros együttese a legutóbbi öt hazai bajnokijából csak egyen, a Pécs ellenin kapott gólt.

A Ferencváros tavasszal parádésan teljesített idegenben, most ellenben a legutóbbi öt, vendégként játszott bajnokijából négyet elveszített. A legutóbbit hármat egyaránt 2-1-re. A hazaiak közül hiányozni fog a megsérült Sidibé, játszhat ellenben egy korábbi ferencvárosi, Jovanovics, aki a nyáron csatlakozott a Loki keretéhez.

A fradisták közül ketten töltöttek eddig minden játékpercet a pályán a mostani bajnokságban, Dibusz Dénes és a nyáron szerződtetett, osztrák állampolgárságú, bosnyák származású Emir Dilaver. Mind a 11 mérkőzésen játszott Böde Dániel is. A legtöbbet szereplőkből az alábbi csapatot állíthatjuk össze: Dibusz – Somália, Pavlovic, Mateos, Bönig – Gyömbér – Busai, Dilaver, Gera – Böde, Lauth.

A debreceniek közül Varga József játszotta eddig a legtöbbet idényben, a törzsgárdisták csapata: Novakovics – Jovanovics, Morozov, Máté, Korhut – Varga, Vadnai, Szakály, Bódi – Sidibé, Kulcsár

Jegyinformációk a mérkőzésre:

Debrecenben pénteken és szombaton 10-18 óráig válthatnak jegyet az érdeklődők a Nagyerdei Stadion jegypénztáraiban (csütörtökön zárva tartanak a pénztárak), a vasárnap 10 órai nyitás után - a hazai szurkolók rendelkezésére álló, állatkert felőli kasszák mellett - a mérkőzés kezdetéig a vendégszurkolók számára rendelkezésre álló pénztárak is nyitva lesznek. Interneten a nagyerdeistadion.hu oldalon lehet megvásárolni a hazai jegyeket. A hazai belépők ára: 1300-4500 forint. A vendégszurkolók számára szerda 10.00-tól árusítják a belépőket a Groupama Aréna pénztárában, a vásárláshoz szurkolói kártya szükséges. A jegypénztár szerdán 18 óráig van nyitva, csütörtökön zárva tart, pénteken és szombaton 9-13 óra között várják a szurkolókat.

A Fradi szurkolók számára is lehetőség van online jegyvásárlásra a http://www.computravel.hu/groupamaarena oldalon, egészen szombat 13.00-ig. Az online megvásárolt jegyek esetében a szurkolóknak személyesen kell átvenniük a vendégbelépőket. Az átvételre a Groupama Aréna jegypénztárában van lehetőségük a fent megjelölt időpontokban. A mérkőzés napján, vasárnap a vendég beléptetésnél kialakított átvevőhelyen, Debrecenben lehet átvenni az online megvásárolt jegyeket. A vendégjegyeket egységesen 1400 forintért lehet megvásárolni. Vasárnap a stadion kapui 15.00 órakor nyitnak.

Jegyinformációk a hétvégi forduló további mérkőzéseire

ÚJPEST FC - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
Péntek 19:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Személyes jegyelővételre szerdán és csütörtökön 17:00-20:00 óráig a Mildenberger utcai jegypénztárban van lehetőség, pénteken 15.00 órától szintén a Mildenberger utcában. A mérkőzésen költséghatékonysági okokból lezárják a D-lelátót. A D-lelátó bérletesei a B-teraszon tudják megnézni a találkozót. Jegyárak: 800-2400 forint.

PUSKÁS AKADÉMIA FC - MTK BUDAPEST
Szombat 14:00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Klubkártyát meccsnapokon a pénztáraknál, hétköznapokon az Akadémián ingyenesen lehet igényelni. Jegyár: 1000 forint. Az elővételben, személyesen megvásárolt jegyek kedvezményesen vásárolhatóak meg.

KECSKEMÉTI TE - BUDAPEST HONVÉD
Szombat, 16:00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A Széktói Stadionban csütörtökön és pénteken 15-18, míg szombaton 9-12 óráig tart a jegyértékesítés a találkozóra. A Kunság Tours jegyirodában is lehet jegyeket vásárolni, az iroda ezen a héten hétfőtől szerdáig, 9-18 óráig tart nyitva. Klubkártyákat a meccsek előtt, a főépület portájánál felállított munkaállomásokon állítanak ki. A kártyapont szombaton 14:30-kor nyit.

PMFC-MATIAS - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC
Szombat, 18:00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A PMFC-MATIAS klubházában hétköznapokon 8-17 óra között lehet jegyeket vásárolni és klubkártyát kiváltani. Az 1-es pénztárnál (Stadion utca) a meccs napján két klubkártya állomás is megnyílik, ahol a szurkolók 15:00 órától egészen a meccs kezdetéig válthatják ki kártyájukat 500 forintos egységáron. Az Újmecsekaljai Stadion pénztára szombaton 16:00 órától várja a szurkolókat. A vendégszektorba a jegyek elővételben és a helyszínen egyaránt 1200 forintba kerülnek. Hazai jegyárak: 600-1800 forint.

DVTK - DUNAÚJVÁROS
Szombat, 18:00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban található üzletében, a Diósgyőri Stadion konténerpénztárában lehet személyesen megváltani. A vendégszurkolók az interneten, valamint a mérkőzés napján a helyszínen tudnak belépőt váltani. A vendégpénztár egy órával a kezdés előtt nyit ki. Kedvezmény jár azoknak a szurkolóknak, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyet. Azok számára, akik nem tudnak, nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai. A stadion kapui másfél órával a mérkőzés előtt nyílnak. Jegyárak: 1000-2500 forint.

MVM-PAKS - VIDEOTON FC
Szombat, 20:00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Pakson, a Fehérvári úti stadionban pénteken 14-18 óra között, szombaton 12 órától lehet megvásárolni a jegyeket. Jegyárak: 800-1800 forint, a vendégjegyek 1200 forintba kerülnek.

SZOMBATHELYI HALADÁS - GYŐRI ETO FC
Vasárnap, 18:30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Szerdán és pénteken 10:00-16:00 óra, szombaton 10-12 óra között a Legea Haladás voltban lehet elővételben megvásárolni a belépőket. A Rohonci úti 5-ös pénztárban október 25-én szombaton 10:00-14:00 között lesz bérlet, jegy, és szurkolói kártya értékesítés. A jegyek Szent Márton kártya használatával kedvezményes áron kaphatók. Vasárnap 14:30 kor nyitnak a pénztárak a Rohonci úton. A jegyvásárláshoz elengedhetetlen klubkártyát az 5-ös és 6-os pénztárban lehet kiváltani meccsnapon. Stadion vendég jegypénztára 17:00 órakor nyit a mérkőzés napján. Jegyárak: 600-3000 forint.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS