Változás a hétvégi fordulóban: Fehérvárra látogat a Paks

2014. október. 24., 13:05   |    

Változás a hétvégi fordulóban: Fehérvárra látogat a Paks

Az OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapja előtt a paksiak pályája alkalmatlanná vált a játékra, ezért az MVM Paks-Videoton FC találkozó pályaválasztói jogát felcserélték a klubok.

Október 25-én, szombaton 20.00 órai kezdettel MVM Paks-Videoton FC mérkőzést játszottak volna az OTP Bank Ligában, de a paksiak jelezték, hogy az esőzések miatt pályájuk alkalmatlan a bajnoki megrendezésére.

A két klub között ezért egyeztetések kezdődtek, melyek végén a Videoton FC vállalta, hogy amennyiben lehetőség nyílik a pályaválasztói jog megcserélésére, a rövid határidő ellenére kész az utolsó pillanatban, egy nappal a találkozó előtt megkezdeni a mérkőzés megrendezésének szervezését. Ezt követően került a pályaválasztói jog felcserélését kezdeményezés kérelem a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elé, a testület pedig péntek délelőtti rendkívüli ülésén engedélyezte a pályaválasztó jog felcserélését.

dig Az MLSZ Versenybizottsága a következő határozatokat hozta:

A bizottság a 2014. október 25-én (szombat) 20.00 órára kisorsolt MVM-Paks – Videoton FC OTP Bank Liga bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését engedélyezi. A mérkőzés új helyszíne és kezdési időpontja: Székesfehérvári Sóstói Stadion (8000 Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.), 2014. október 25. (szombat), 20.00 óra.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS