Játékvezetőink régiós küldése Telkitől Tbilisziig

2014. október. 27., 10:06   |    

Játékvezetőink régiós küldése Telkitől Tbilisziig

Elitkörbe jutott az U17-es magyar labdarúgó-válogatott, eközben a csoport másik mérkőzésein rendre hazai játékvezető és asszisztens is kapott megtisztelő feladatot.

Nemzetközi gyakorlat, hogy a különböző korosztályos minitornákra a házigazda ország egy-egy játékvezetőt és asszisztenst delegálhat. Így van ez az U17-es Európa-bajnokság 7. csoportjában is, ahol Magyarország biztosította a részvételt az elitkörben. A tornát Tatabányán és Telkiben rendezték a találkozókat olasz, finn és izlandi játékvezetők közreműködésével. Hazánkat Németh Ádám játékvezető és Bozó Zoltán asszisztens képviselték.

Az UEFA Régiók Kupája hódmezővásárhelyi és mórahalomi csoportját az ír amatőrök nyerték, megelőzve a magyarokat. A profi rendezésű tornán Radványi Ádám játékvezetőként, míg Buzás Balázs asszisztensként képviselték a házigazdákat, rajtuk kívül orosz, portugál és andorrai játékvezetők vettek részt a tornán.

Ezt követően Grúziában kezdődik az U17-es kontinensviadal 2. csoportjának küzdelemsorozata. A lengyel–észt nyitómeccset Tbilisziben Fábián Mihály vezeti, az egyik asszisztense Viszokai László, aki előzőleg a CSZKA Moszkva–Manchester City Bajnokok Ligája-csoporttalálkozó tartalék-játékvezetője volt.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS