MTK-Újpest derbi Kispesten - hétvégi jegyinformációk

2014. október. 29., 17:22   |    

MTK-Újpest derbi Kispesten - hétvégi jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 13. fordulójának rangadója két budapesti csapat összecsapása lesz tulajdonképpen semleges helyszínen, a kispesti Bozsik Stadionban. Az MTK az Újpestet fogadja.

MTK BUDAPEST–ÚJPEST FC
(November 2., vasárnap, 16.30)

A pályájuk átépítése miatt albérletbe kényszerült kék-fehérek szenzációs „hazai” mérleget mondhatnak a magukénak. A mezőny mind a tizenhat csapatát figyelembe véve egyedüliként százszázalékosok, ötből ötöt nyertek meg (a szerzett pontokat tekintve e tabellán harmadikok, miután a Videoton FC és a DVTK is több mérkőzést játszott). Garami József együttesének szinte nem tudnak gólt lőni a vendégcsapatok: a 450 játékperc alatt ez egyedül Benjamin Lauthnak, a Ferencváros korábbi német válogatott csatárának sikerült augusztus 31-én. A kék-fehérek, különböző helyszíneken játszva ugyan, de a legutóbbi kilenc hazai bajnokijukat kivétel nélkül megnyerték. A csapat az elmúlt 370 napban mindössze két hazai mérkőzését veszítette el, de az egyik legyőző, 2013. október 25-én, az Újpest volt.

A lila-fehérek vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics azon a találkozón debütált vezetőedzőként az OTP Bank Ligában. Azóta játszott már három mérkőzést is a csapatával az MTK ellen, érdekes, hogy vendégként veretlen, pályaválasztóként ötven százalékos, de a tavaszi bajnokin 4-0-ra kikapott. A lila-fehérek a mezőny őszi döntetlenkirályai, a 12 bajnoki felén „ikszre” végeztek. Ugyanakkor egyetlen vetélytárs sem szenvedett náluk kevesebbszer vereséget (1). Vendégként egy győzelem, négy döntetlen, egy vereség a mérlegük.

Az MTK-ra jellemző az állandóság, hatan mind a tizenkét fordulóban játszottak eddig. A törzstagok: Hegedűs, Vukmir, Poór, Pölöskei, Kanta és Horváth Zsolt. Nagy Tibor 11, Bese 10 mérkőzésen játszott. Hasonló a helyzet az újpestieknél: a kapus (Balajcza) és öt mezőnyjátékos (Heris, Litauszki, Simon, Balogh, Suljic) játszott minden eddigi bajnoki találkozón. Vasziljevics, Forró és Nagy Gábor egyetlen mérkőzést hagyott ki.

Az Újpest szerdán Magyar Kupa-mérkőzésen tizenegyes-párbajban jutott tovább az Ajka ellen, idegenben. Az MTK vezetést szerzett ugyan a másodosztályú Szolnok otthonában, de végül 2-1-es vereséget szenvedett, és búcsúzott a sorozattól

Jegyinformációk a mérkőzésre:

A Bozsik-stadionban rendezendő találkozóra kizárólag elővételben lehet jegyet venni. A meccsnapon a hazai és a vendégszektorokba sem lesz jegyértékesítés, sem a helyszínen, sem a Hidegkuti-stadionban.

Az MTK Budapest és az Újpest FC szurkolói, 2014. október 29-től, szerdától a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon és a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják jegyeiket – szurkolói kártyával. Vendégszurkolók csak az Újpest FC által kiadott szurkolói kártyával válthatnak jegyet a vendégszektorba. A hazai drukkereknek MTK szurkolói kártyára van szükségük a jegyváltáshoz. A Szusza Ferenc Stadionban nincs élővételben jegyértékesítés. Az Újpest FC szurkolói csak az Interneten és a TEX jegyirodáiban vehetik meg jegyeiket.

Az MTK szurkolók csütörtökön és pénteken 14:00 órától 18:00 óráig a Hidegkuti Nándor Stadion pénztárában is megvásárolhatják jegyeiket. A 6-os pénztár tart nyitva, közel a Hungária körút és a Salgótarjáni út sarkához.

További információk

Jegyinformációk az OTP Bank Liga 13. fordulójának többi mérkőzésére:

KECSKEMÉTI TE - PUSKÁS AKADÉMIA FC
Péntek 19:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Kecskeméten, a Széktói Stadionban csütörtökön 15-18, pénteken 9-12 óráig árulják elővételben a jegyeket, ezekben az időpontokban ingyen készítik a klubkártyát is. A kártyát előregisztrációs úton is lehet igényelni. A Kunság Tours jegyiroda is várja a KTE-szurkolókat a belvárosban, a Kéttemplom közben hétköznap 9-18 óráig. Hazai jegyárak: 1200-1800 forint. A vendégszurkolók számára egységesen 1400 forintba kerülnek a belépők. A belépés 14 éven aluliak számára regisztrációs jeggyel ingyenes a hazai szektorokba.

GYŐRI ETO FC - DVTK
Szombat, 14:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Belépőket elővételben az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform, Győr, Baross G. út 21. szám alatt, a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben és a Corvin utcában a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők. A vendégszurkolók személyesen Miskolcon a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, illetve országszerte a Ticket Express irodáiban tudnak belépőjegyet váltani. A helyszínen két órával a mérkőzés előtt nyit ki a vendégpénztár, illetve mérkőzésnapon 10 és 12 között lehet az ETO Shopan is jegyet venni. Jegyárak: 1000-2500 forintig.

DUNAÚJVÁROS - PMFC-MATIAS
Szombat, 16:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Az online és az elővétes vásárlásnál – 10 % -os kedvezményt biztosít a klub. A mérkőzés napján reggel 9 órától bárki megvásárolhatja jegyét a stadion jegypénztárában is.
Ezalatt azoknak, akik még nem rendelkeznek Klubkártyával, továbbra is lehetőséget adnak az ingyenes kártyakiváltásra a klubház 307-es irodájában. A találkozó előtt két órával megnyitják a többi jegypénztárt is. A vendégszektorba a jegy ára egységesen 1.200 Forint. A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800 forint, a felnőtt jegy ára pedig 1.200 forint. A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - SZOMBATHELYI HALADÁS
Szombat, 16:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Személyesen a nyíregyházi stadion kőpénztárában csütörtökön 9-16 óra között, pénteken 9-14 óráig, szombaton 12-15 óra között lehet jegyeket vásárolni. Jegyárak: 900-2000 forint.

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC - DVSC-TEVA
Szombat, 18:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyárak: 1000-1200 forint.

FERENCVÁROSI TC - MVM-PAKS
Szombat, 20:00

Hétköznap 10-18 óra között, a mérkőzés napján 9.00-tól a mérkőzés kezdetéig lehet belépőket vásárolni a Groupama Arénánál található Jegy és Regisztrációs Központban. A Jegy és Regisztrációs Központ nyitva tartásának ideje alatt a jegyvásárláshoz szükséges szurkolói kártyát is ki lehet váltani. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megválthatóak a www.computravel.hu/groupamaarena/ internetes oldalon is. Jegyárak: 1800-4700 forint.

VIDEOTON FC - BUDAPEST HONVÉD
Vasárnap, 18:30

A Sóstói Stadion kapui 16.30-kor nyitnak vasárnap, lesz Gyereksarok, szurkolói buszok is közlekednek majd a városban. A 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál. Kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig, tehát 16.30-18.30 között lehetőségük lesz a szurkolóknak a klubkártyát is kiváltani a MOL Tribün B és C bejárata között.
Jegyárak: 630-2200 forint.
Elővételben a vidi.jegy.hu oldalon, valamint az alábbi helyszíneken lehet beszerezni a jegyeket.

- Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)
Külső 2/A pénztár: a mérkőzés előtt két órával
- Sóstói Stadion főpénztár: csütörtök-péntek 15-18-ig
- VidiShop (Piac tér 4.): hétköznap : 9:30-17:00
- Auchan: minden nap 08-20 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Tourinform iroda: Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház, hétköznap: 9.00 – 18.00, hétvégén: 10.00 – 16.00

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS