A Fradi nevetett a végén

2014. november. 07., 21:21   |    

A Fradi nevetett a végén

A Honvéd a szünetben még vezetett a Ferencváros ellen, majd a vendégek fordítása után kiegyenlített, de végül pont nélkül maradt az OTP Bank Liga 14. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Budapest Honvéd - Ferencváros 2-3 (1-0)
Vezette: Fábián Mihály
Gólszerző: Youla (11-esből) a 28., Youla (11-esből) az 55., ill. Böde a 47., Lauth a 48., Lamah (11-esből) a 90. percben
Kiállítva: Alcibiade a 89. percben

Az első félidőben a Ferencváros nem találta a Honvéd játékának ellenszerét, a hazaiak aktívabbak voltak, és a 28. percben, a Lauth kezezésért megítélt büntetőből Youla révén megszerezték a vezetést is (1-0). A második félidőt kiválóan kezdte a Fradi, a 47. percben Böde Dániel továbbította combbal közelről a kapuba a balról érkező labdát (1-1), egy perccel később pedig Roland Lamah adott remek labdát Benjamin Lauthnak, aki 11 méterről, jobbról estében a jobb alsó sarokba lőtt (1-2). Az 55. percben egyenlített a Honvéd, Youla ismét büntetőből vette be Dibusz Dénes kapuját (2-2). A folytatásban a hazaiak játszottak veszélyesebben, de a végén a Ferencváros örülhetett a három pontnak, a Böde Dániel ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt Lamah váltotta gólra, kialakítva a 2-3-as végeredményt.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS