Az MTK a mumusához látogat

2014. november. 09., 13:46   |    

Az MTK a mumusához látogat

Két mérkőzéssel zárul ma az NB I utolsó előtti „őszi” fordulója. A Haladás az MTK-t, a Diósgyőr a szomszédvár Nyíregyházát fogadja.

SZOMBATHELYI HALADÁS-MTK BUDAPEST
(November 9., vasárnap, 16.30)

Az utóbbi időben hazai pályán gyenge mérleget felmutató Haladás az első hazai mérkőzését játssza Szentes Lázár visszatérése óta. Artner Tamással a csapat hat bajnoki mérkőzést játszott az idényben a Rohonci úton, egyet nyert meg, egyen ért el döntetlent. A vasi zöld-fehérek a legutóbbi három bajnoki találkozójukat elveszítették. Az MTK kiváló mérlegét a legutóbbi fordulóban az Újpesttől elszenvedett hazai vereség rontja, de minden gárda legutóbbi hat mérkőzését figyelembe véve a kék-fehérek gyűjtötték a legtöbb pontot. Garami József együttese vendégként a legutóbbi négy mérkőzését kivétel nélkül megnyerte, ezek közül három meccsen még gólt sem kapott. A két csapat egymás elleni mérlege megdöbbentő képet mutat. Az MTK a legutóbbi hét bajnoki mérkőzésén nem tudott gólt lőni a Haladásnak, amely e találkozók közül csak kettő végződött döntetlenre, ötöt a szombathelyiek megnyertek. Az MTK 2009-ben nyert legutóbb Szombathelyen.

DIÓSGYŐRI VTK–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS
(November 9., vasárnap, 18.30)

A borsodiak a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésükből egyet sem tudtak megnyerni, az év eleje óta nem volt ilyen rossz sorozatuk. E négy meccsből csak egyet játszottak hazai pályán. Diósgyőrben az idény során nagyszerű a mérlegük, a Dunaújváros elleni döntetlen mindössze a második volt a sorban, egyébként április vége óta veretlenek pályaválasztóként. A Nyíregyháza, az új vezetőedző, Mátyus János irányításával a legutóbbi hazai meccsét megnyerte, ellenben a csapat idegenben az eddigi öt mérkőzéséből az elsőt Kispesten ugyan megnyerte, de azóta négyszer is vereséget szenvedett. A két csapat ősszel vívott már egymással két mérkőzést a Ligakupában, a DVTK pályaválasztóként 3-0-ra nyert, vendégként 0-0-ra játszott.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS