Futsal: erősebbnek bizonyult az ukrán bajnok a magyarnál

2014. november. 20., 23:45   |    

Futsal: erősebbnek bizonyult az ukrán bajnok a magyarnál

Az UEFA Futsal Cup elitkörének második mérkőzésén a magyar bajnok MVFC-Berettyóújfalu 4-1-es vereséget szenvedett a Lokomotiv Harkov csapatától.

Szerdán a házigazda Barcelona ellen kezdte meg szereplését az MVFC Berettyóújfalu az elitkörben. Az első játékrészben négy gólt szerezve a katalánok eldöntötték a találkozó sorsát, ám a mieink a második félidőben megmutatták, hogy egységes, egymásért küzdő csapatot alkotnak, és megnyerték a félidőt. A magyar bajnok egy komoly, nemzetközileg is jegyzett csapat ellen helytállt az első találkozón.

Csütörtökön az angol Baku Unitedet szintén 4-1-re verő ukrán Lokomotiv Harkovval mérte össze erejét a magyar csapat. Nem indult jól a mérkőzés magyar szempontból: az ukránoknál Mykola Bilotserkivets kétszer is betalált, de Dávid Richárd góljával megmaradt a remény. Az első félidő további részében még egy ukrán gól született: Serhiy Zhurba góljával ismét kettő volt a különbség a csapatok között.

A második játékrész ismét jobban sikerült a Berinek, ezúttal azonban nem sikerült gólt szerezni, viszont az ukránok újra betaláltak, ezzel kialakítva az 1-4-es végeredményt. A csoport másik mérkőzésén a Barcelona 5-1-re legyőzte az angol bajnok Baku Unitedet, amellyel szombaton játszik a magyar csapat.

Berettyóújfalu-Lokomotiv Harkov-MVFC 1-4 (1-3)

MVFC-Berettyóújfalu: Tihanyi Csaba – Trencsényi János, Nagy Tamás, Lovas Norbert, Rábl János
Cserék: Mezei Dávid, Szabó Péter, Komáromi Péter, Dávid Richárd, Sánta Attila, Nagy István, Gál István, Siska Gergő, Harmati Tamás
Gólszerzőnk: Dávid Richárd a 9. percben

A torna további menetrendje:
2014.11.22.
11:00 Baku United FC - MVFC Berettyóújfalu
13:15 Lokomotiv Kharkiv - FC Barcelona

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS