November 25: Magyar Labdarúgás Napja

2014. november. 20., 10:34   |    

November 25: Magyar Labdarúgás Napja

Az MLSZ, a hagyományoknak megfelelően, egy év végi összejövetel megszervezésével tiszteleg a magyar válogatott futballistái előtt. A találkozóra minden korábbi és jelenlegi válogatott labdarúgót meghív a szövetség.

Idén hatvanegy esztendeje annak, hogy az Aranycsapat 6:3-ra legyőzte a Wembley Stadionban az angol válogatottat. Az évszázad mérkőzésének évfordulója, november 25-e, 1993 óta egyben a Magyar Labdarúgás Napja is.

Az évforduló napján a Magyar Labdarúgó Szövetség ismét megrendezi a válogatott labdarúgók év végi találkozóját. E baráti összejövetelre a Magyar Labdarúgó Szövetség szeretettel várja, és ezúton is meghívja a magyar labdarúgó-válogatott összes korábbi és jelenlegi játékosát.

A kötetlen, baráti beszélgetések mellett a jelenlévők köszöntik a 30 évvel ezelőtt, Moszkvában ifjúsági Eb-t nyert csapatot, az MLSZ pedig bemutatja könyvsorozatának legújabb kötetét, a Helyünk a kupanap alatt című kiadványt.

Időpont: 2014. november 25. (kedd)
Helyszín: Puskás Ferenc Stadion Toronyépület, Danubius Hotel Aréna Nagyterme (volt Stadion Hotel, XIV., Ifjúság útja 1-3.)

Program:

11.00 Találkozás a Puskás Ferenc Stadion Toronyépületénél, a válogatott labdarúgók emlékművénél
11.15 Koszorúzás az emlékműnél, beszéd
11.30 Indulás a Hotel Aréna nagytermébe
12.00 Ünnepi köszöntő
12.05 Az 1984-es ifjúsági Eb-t nyerő válogatott tagjainak köszöntése
13.00 Ebéd, baráti beszélgetés

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS