Játékvezetés: akadémiai szintű háromnapos programsorozat Vecsésen

2014. november. 21., 13:39   |    

Játékvezetés: akadémiai szintű háromnapos programsorozat Vecsésen

Egy hónappal az előző, hasonló jellegű rendezvényt követően ismét akadémiai összevonást tartottak a feltörekvő játékvezetőknek.

Októberben Telkiben került sor a programra, ezúttal a vecsési Airport Hotelben töltöttek el három tartalmas napot a résztvevők. Az akadémisták soraiban ezúttal is megtalálható volt immár élvonalbeli asszisztens, a többiek az NB II-es és az NB III-as kereteket erősítik. A programsorozaton részletesen elemezték az előző foglalkozás óta eltelt időszak mérkőzéseinek tapasztalatait személyekre lebontva. Szintén egyénileg értékelték az edzésen és a mérkőzéseken nyújtott fizikai teljesítményeket. Az angol nyelvű szituációelemzést követően a magyar–finn Eb-selejtező közös megtekintése zárta a nyitónapot.

A második napon a practical session tökéletes alkalmat nyújtott arra, hogy gyakorlatban is bizonyíthassanak az akadémisták az üllői sportpályán. A programot megtekintették az ország összes megyéjéből érkezett előkészítő csoportvezetők. Délután előadások hangzottak el „a játékvezetők helyezkedése” és „az ígéretes támadás felismerése és az azt meghiúsító szabálytalanságok következetes büntetése” témakörökben.

A zárónapon mozgáskoordinációs felvételek analizálása szerepelt a programban, majd supervisorok segítségével folytatódtak a mérkőzéselemzések. A konklúziókat követően zárult a tábor, legközelebb jövőre találkoznak az újabb ismeretekkel felvértezett akadémisták.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS