UEFA Futsal Cup: vereséggel zárt a Berettyóújfalu

2014. november. 22., 22:12   |    

UEFA Futsal Cup: vereséggel zárt a Berettyóújfalu

Szombaton a magyar bajnok 6-0-ás vereséget szenvedett az angol bajnok Baku Unitedtől Barcelonában, az UEFA Futsal Cup csoportkörében.

Az első mérkőzésen, szerdán a házigazda Barcelona csapata volt a Berettyóújfalu ellenfele, csütörtökön pedig az ukrán bajnok Lokomotiv Harkov csapata ellen javíthatott a magyar bajnok. Mindkét mérkőzésen 4-1-es vereséget szenvedett a "Beri". Az utolsó találkozónak a csoport harmadik helye volt a tétje, a továbbjutásra tehát sem az MVFC-nek, sem az angol Baku Unitednek nem volt esélye. Az angolok dominálni tudtak a mérkőzés egészében, az első félidőben Carlos kétszer is betalált, José Carlos pedig tovább növelte a Baku előnyét, ezzel háromgólos angol vezetéssel mentek az öltözőbe a csapatok a félidő végén. A második játékrészre nem sikerült felpörögnie a mieinknek, először Tobe szerzett gólt, majd Keny talált be, végül pedig Carlos megszerezte a harmadik gólját a találkozón, kialakítva a 6-0-ás végeredményt.

A D csoportból az első helyen végző Barcelona jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Baku United- MVFC-Berettyóújfalu 6-0 (3-0)

MVFC-Berettyóújfalu: Tihanyi Csaba – Trencsényi János, Nagy Tamás, Lovas Norbert, Rábl János
Cserék: Mezei Dávid, Szabó Péter, Komáromi Péter, Dávid Richárd, Sánta Attila, Nagy István, Gál István, Siska Gergő, Harmati Tamás

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS