Rangadóval zárul az ősz Debrecenben - hétvégi jegyinformációk

2014. december. 03., 09:59   |    

Rangadóval zárul az ősz Debrecenben - hétvégi jegyinformációk

2014 utolsó bajnoki mérkőzése az OTP Bank Ligában rangadó lesz: a bajnoki címvédő DVSC a második helyen álló MTK-t fogadja.

DEBRECENI VSC–MTK BUDAPEST
(December 7., vasárnap, 18.30)

A kék-fehérek az esztendő eddigi hónapjaiban a Loki mumusának számítottak, kétszer is legyőzték Kondás Elemér csapatát. (Sőt, a DVSC a legutóbbi hat egymás elleni találkozóból csak egyet tudott megnyerni a rendes játékidőben, s még egyet, a 2012-es Magyar Kupa-döntőt tizenegyes-párbajban. Garami József legénysége tavaly március óta nem játszott döntetlent, idegenben (minden sorozatot figyelembe véve) a legutóbbi 12 meccséből csak egyet veszített el. Az OTP Bank Ligában vendégként a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésén 15 pontot szerzett, miközben mindössze egy gólt kapott. Nincs kevésbé kitűnő formában a szezon eleji gyengélkedés után lábra kapott DVSC-Teva sem. A piros-fehérek az elmúlt hat fordulóban minden vetélytársuknál több pontot gyűjtöttek, öt mérkőzést megnyertek, csak a Ferencváros ellen játszottak döntetlent a Nagyerdőben. Noha a csapat megbotlott korábban néhány hazai mérkőzésén, a legutóbbi öt hazai meccsből csak a Fradi ellenin kapott gólt.

Jegyinformációk a hétvégi bajnoki mérkőzésekre

FERENCVÁROSI TC - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC
Péntek 19:00

A találkozóra szerdán és csütörtökön 10.00 és 18.00 között lehet belépőt vásárolni a Groupama Arénánál található Jegy és Regisztrációs Központban, míg pénteken 10.00-tól a mérkőzés első félidejének végéig, 19.45-ig válthatnak jegyet a találkozóra a szurkolók. A találkozóra online, a www.computravel.hu/groupamaarena/ internetes oldalon is lehet jegyet váltani. Jegyárak: 1800-4200 forint.

BUDAPEST HONVÉD - GYŐRI ETO FC
Szombat 14:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A meccs napján a stadion pénztárai két órával a kezdés előtt nyitnak ki. Jegyárak: 1000-3000 forint.

PMFC-MATIAS - PUSKÁS AKADÉMIA FC
Szombat 16:00

A mérkőzésre kilátogató szurkolók kedvezményesen válthatják meg belépőjüket: a helyszínen 1100 forintba kerül majd az ülőhelyi jegy, míg a déli állóhelyi szektorba 600 forintért válthatnak belépőt a drukkerek. A jegyek megvásárolhatóak a Stadion utcai klubház emeletén, vagy a meccsjegy.mlsz.hu-n. A kedvezmények ezúttal azonban csak a klubházban, vagy a helyszíni pénztárakban érvényesek. A hazai és vendégszurkolók egyaránt csak klubkártyával válthatnak belépőt az összecsapásra. A PMFC-MATIAS klubkártyáját a Stadion utcai klubház emeletén lehet kiváltani 500 Forintért (Nyitva: H-P: 8-16:00). A meccs napján az 1-es pénztárnál (Stadion utca) egy másik klubkártya állomást is megnyitnak, ahol a szurkolók 13:00 órától egészen a meccs kezdetéig válthatják ki kártyájukat. 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a mérkőzés megtekintése. Nekik a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt ingyenes regisztrációs jegyet kell váltani.

DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON FC
Szombat 16:00

A mérkőzésre szóló jegyek megválthatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban, köztük a Vasmű úton található Tourinform Irodában (2400 Dunaújváros Vasmű út 10/a). A találkozóra a felnőtt belépő jegy 1200, míg a nyugdíjas- és diákjegy 800 forintba kerül. A mérkőzésre a fehérvári szurkolók számára egységesen 1200 Ft-ba kerülnek a belépők. Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával. Amennyiben a mérkőzés napján, személyesen vásárolná meg a belépőjét, akkor érdemes minél korábban a stadion pénztárához megérkezni. A vendégpénztár 14 órakor nyit ki. A Videoton FC ezúttal nem indít a mérkőzésre szurkolói buszt.

SZOMBATHELYI HALADÁS - KECSKEMÉTI TE
Szombat 18:00

A mérkőzésre szóló jegyek megválthatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban. A Legea Haladás boltban hétfőtől péntekig 10:00-16:00 óra, szombaton 10-12 óra között, a stadion Rohonci úti 5-ös pénztárában december 5-én pénteken 15:00 -18:00 között lesz jegy, és szurkolói kártya értékesítés. Szombaton 15:00 kor nyitnak a pénztárak a Rohonci úton, az 5-ös és 6-os pénztárban klubkártya kiváltásra is lesz lehetőség. A hazai klub a mérkőzésre külön jegyárat állapított meg, elővételben egységesen 500 forintba kerül a belépő, amely a stadionban bárhová jó. A meccs előtt 800 forintba kerülnek a jegyek. A vendégjegyek elővételben történő vásárlás esetén 500 forintba, a mérkőzés helyszínén 800 forintba kerülnek.

MVM-PAKS - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
Szombat 20:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve a Ticket Express jegyirodáiban. Személyes elővételes jegyvásárlásra lehetőség nyílik a Fehérvári úti stadionban, a székház emeletén. Jegyárak: 800-1800 forint. Vendégszektor: 1200 Ft. A 18 év alattiak számára ingyenes a belépés (szurkolói kártya ettől függetlenül szükséges).

DVTK - ÚJPEST FC
Vasárnap 16:30

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is. Az idei szezonban a DVTK kedvezményt ad azoknak a szurkolóknak, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyet. A meccs napján reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai. A stadion kapui két órával a mérkőzés előtt nyílnak. A vendégszurkolók a Mildenberger utca jegypénztárakban vásárolhatnak belépőket, pénteken és szombaton 17-20 óra között, vasárnap 10-15 óráig. Jegyárak: 1400-4200

DVSC-TEVA - MTK BUDAPEST
Vasárnap, 18:30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatók a Nagyerdei stadion pénztáraiban minden nap 10 és 18 óra között, illetve interneten, a nagyerdeistadion.hu oldalon. A helyszínen egy pénztár áll az MTK szurkolók rendelkezésére. A jegy ára: 1.400.- Ft. Kizárólag szurkolói kártyával lehet belépőhöz jutni. A pénztár a mérkőzés előtt négy órával, 14.30-kor nyit.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS